Velin matkat

   Velin matkojen uusi puhelinnumero on

                   0400633545

 

Velin Matkojen suunnittelussa on kiinnitetty

erityistä huomiota lentojen ja kaikkien

muidenkin kuljetusten hoitamiseen

mahdollisimman joustavasti. Ryhmän pieni

koko (2 henkilöstä ylöspäin) vaikuttaa

positiivisesti matkalla viihtymiseen ja

matkan joustamiseen. Ollessasi Velin

matkoilla huomaat iloksesi, että ikä ei paina,

kaveria ei jätetä, ruokailut ja suomenkieliset

retket sisäänpääsymaksuineen kuuluvat

yleensä aina matkasi hintaan ellei toisin ole

ilmoitettu. Velin matkoilla on turvallista

toteuttaa unelmia ja tuntea olevansa

matkalla joka on suunniteltu odotuksiasi

vastaavaksi. Velin matkojen kotipaikka on

Tampere, joten linja-automatkat lähtevät usein sieltä. Velin Matkojen ryhmämatkojen palveluun kuuluu myös haku kotiovelta Tampereelta jos mahdollista ja kuljetus Helsinki-Vantaan kentälle. Pienestä lisämaksusta myös kauempaakin.
Kaikilla matkoilla paikallisoppaan rinnalla kulkee yleensä Veli Kilpinen itse. Hänen tietotaitonsa kattaa yleensä kaiken minkä tarvitset lomasi aikana. Sinun on helppo kysyä ja saada vastauksia kaikkiin Sinua askarruttaviin asioihin. Tervetuloa Velin matkojen elämysmatkoille maihin ja joille, joissa on syvyyttä ja jotain annettavaa meille suomalaisille.

Veli Kilpinen on 64-vuotias leskimies Tampereelta ja johtanut Velin Matkoja sen perustamisesta vuodesta 2009 asti. Pohjakoulutukseltaan hän on FK pääaineena Suomen historia. Työelämässä hän on ehtinyt olla kuntohoitajana mielisairaalassa, peruskoulun historian aineenopettajana, ala-asteen luokanopettajana ja koulun johtajana. Vuonna 1998 hän siirtyi aurinkomatkojen palvelukseen 12 vuoden ajaksi. Ansioistaan matkanjohtajana Suomen matkailutoimittajien kilta valitsi hänet Suomen matkailuhenkilöksi Helsingin matkamessuilla vuonna 2007. Viimeisten 18 vuoden aikana Veli Kilpinen on ollut matkaoppaana Albaniassa, Bosnia-Hertzegoviassa, Egyptissä, Englannissa, Espanjassa, Gibraltarilla, Hollannissa, Israelissa, Italiassa, Itävallassa, Japanissa, Kreikassa, Kroatiassa, Latviassa, Liettuassa, Marokossa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, San Marinossa, Sloveniassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Thaimaassa, Turkissa, Japanissa, Virossa ja Venäjällä. Egypti ehti olla hänen toinen koti ja työpaikka 10 talven ajan. Hän on ollut siellä Niilin risteilyoppaana 221 kertaa. Opastettavien suomalaisten määrä on tuhansia.

Korona-aika on aiheuttanut Velin matkoillekin suuria haasteita.

Onneksi firman kustannusrakenne on niin joustava, että matkoja voidaan toteuttaa hyvinkin pienellä asiakasmäärällä. Tietty turvavälitkin aiheuttavat sen ettei edes 9-16 paikkaiset pikkubussimmekaan saa olla koskaan ihan täynnä. Matkallelähdöt muuttuvat usein kohdepaikkakunnan koronatilanteesta johtuen, mutta aina kun mahdollista matkaan lähdemme.

 

Vuoden 2021 helmikuussa toteutunee matka Huutokauppakeisarin luokse Uuraisiin. Muita matkoja kuten taidemuseomatkat Helsinkiin sekä Pieni merenneito musikaali myöskin Helsingissä saatetaan tehdä myöhemmin kevättalvella. Rovaniemen matkaankin toivotaan voivan lähteä ehkä huhtikuun alussa. Kesällä matkoja voidaan jo tehdä useampiakin. 

 

Terveisin Veli Kilpinen Tampereen Veisusta ja parempia aikoja odotellessa.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

040 063 3545

velinmatkat@gmail.com