top of page

Saksan kauneimmat joulutorit

Matka-ajankohta on 27-29.11.2018. Matkan alustava hinta

on 948€ / hlö 2h huoneessa. 1hhuonelisä on 155€. Lähde unohtumattomalle matkalle Saksan Baijerin sydänmaille. Matka on erittäin vaihteleva, sillä teemme matkaa lentäen, pikkubussilla, junalla ja kävellen. Kaikki on niin hyvin suunniteltu ettei missään tule kiire! Nukutaan hyvin, syödään ja juodaan vielä enemmän. Hertzlich willkommen eli sydämellisesti tervetuloa Baijeriin.

Alustava ohjelma

1 päivä Lähtö Helsingistä lentäen iloiseen Müncheniin. Vietämme siellä muutaman tunnin kaupungin joulutoreja tutkien ja glühweiniä maistellen. Sopivaan aikaan lähdemme kohti historiallista Regensburgin kaupunkia. Majoitumme iltapäivällä vanhaan tasokkaaseen keskustahotelliin kaupugin sydämessä. Tutustumme yhdessö ja erikseen kaupungin moniin joulutoreihin ja niiden bratwurseihin ja muihin herkkuihin. Tämä on täällä helppoa, sillä onhan siellä yhä paikallaan maailman vanhin bratwurst ravintolakin.

2 päivä Upean aamiaisen jälkeen halukkaat voivat lähteä oppaan kanssa läheiselle juna-asemalle, josta hurautamme päiväksi maailman joulupääkaupunkiin Nürnbergiin. Vietettyämme siellä noin 6 tuntia palaamme samaa reittiä "kotiin" Regebsburgiin nukkumaan. Vaihtoehtoisesti voit jäädä myös päiväksi Regensburgiin. Ei huono vaihtoehto!

3 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen lähdemme noin klo 12.00 kohti Frans Josef Straussin kenttää Münchenissä ja lennämme Suomeen.

Saksan joulu1.png
Saksan joulu3.png
Saksan joulu2.png
bottom of page