top of page

Velin 70-vuotisristeily laivalla New Yorkiin ja takaisin.

Matkan alustava kesto on 16 päivää ja alustava ajankohta on syksyllä 2026 ja alustava hinta 5955€ / hlö 2h sisähytissä. Ulkohytti, jossa pieni terassi on 990€ lisähinta. 1h hyttilisä on aina 1998€. Hintaan kuuluu lennot Helsinki - Lontoo - Helsinki ja bussikuljetus Lontoo - Southampton - Lontoo ja  1 yö hotellissa Southamptonissa ja  laivamatka Southampton - New York - Southampton.

 

Laivalla on monipuolinen täyshoito, josta on ihana nauttia koko risteilyn ajan. Ruokajuomat eivätkä pakolliset tipit eivät kuitenkaan kuulu risteilyhintaan. Saavuttuamme aamulla New Yorkiin teemme siellä kaupunkikierroksen ja tutustumme muutamiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Illalla laiva aloittaa paluumatkan ja nautinnot jatkuvat.

Velinmatkojen perustaja Niilin Veli täyttää 1.10.2026 70-vuotta ja kutsuu entisiä ja uusia velinmatkalaisia hienolle "once in the lifetime" matkalle Atlantin aalloille.

 

Laivalla on käsittämättömän upea ruoka- ja viihdetarjonta. Varaa matkalle ainakin yksi fiini vaatekerta, koska ruokailemme kerran ns. kapteenin pyöreässä pöydässä musiikkia kuunnellen.

Laivalla on monipuolinen ilta- ja yöohjelma drinkkibaareineen ja diskoineen. Elokuvia voit seurata laivan kinossa ja kuntoilla päivisin hyvässä ohjauksessa hienossa kuntosalissa. Päivien kohokohta lienee aina poreilu lämpimässä altaassa taivas kattona ja edessä aava Atlantti ja kädessä London Pride olut kolpakko.

New Yorkissa vietämme noin 8 tuntia ja sen aikana katselemme isoa omenaa pikkubussin ikkunoista. Näet YK:n pääkonttorin, Times Squaren, Fifth aveneun, Trump Towerin, keskuspuiston, World Trade centerin muistomerkin ja varmaan paljon muutakin.

Veli teki samaisen purjehduksen jo täyttäessään 60-vuotta ja silloin ohjelmassa olivat mm. Niagara Fals ja Washington josta lennettiin kotiin. Nyt tämä matka on paljon helpompi ja onhan Velikin 10-vuotta vanhempi eli ei muuta kuin ajoissa mukaan. Tee alustava varaus ja vielä ilman kuluja. Matkalle voi tulla vain 10-15 henkilöä.

Laivayhtiö haluaa alustavat varausmaksut ainakin vuosi ennen risteilyä. Summa ei ole vielä tiedossa, mutta uskoisin sen olevan noin 1000€/hlö. Jos matkasi peruuntuu esim. sairastumisen vuoksi niin saat sen tietysti takaisin vakuutuksestasi. Jos Veli joutuu matkan perumaan niin saat kaiken maksamasi tietysti takaisin.

Ilmoittaudu veli.kilpinen@gmail.com   0400633545

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Aktiv-Resor

NewYourk.png
bottom of page