top of page

Bergen - Oslo junamatka

Matkan alustava hinta on 1095€ 2hh. Hinta sisältää puolihoidon hotellimajoituksissa, kuljetukset, pääsymaksut, tieverot ja opastukset. 1hhuonelisä on 225€.

 

Velin matkojen Norjan matkojen kruunu on tässä: näet Norjan pääkaupungin Oslon ja tyrskyjen pehmentäneen Bergenin kauniin satamakaupungin. Mennen tullen laivailemme pohjanlahden yli hyvistä ruoista ja juomista nauttien. Oslossa kaikki on lähellä, joten pienellä kävelylenkillä kaupungissa olet nähnyt kaiken oleellisen. Junamatka Oslosta Bergeniin on monen mielestä kaunein ja huikein junaelämys konsaan. Bergenissä olemme meren ääressä ja kuuntelemme albatrossien kiljuntaa.

 

Alustava päiväohjelma:

1. päivä Lähtö Tampereen seudulta kohti Turun satamaa, josta laivailemme Tukholmaan.

 

2. päivä Ajamme monen pysähdyksen taktiikalla Ruotsin poikki Osloon ja majoitumme hotelliin.

 

3. päivä Tutustumme Holmenkollenin alueeseen ja Vigelandin puistoon ja kiertelemme yhdessä Oslossa.

 

4. päivä Aamiaisen jälkeen ajamme huikeissa maisemissa Bergeniin ja majoitumme kelluvaan hotelliimme.

Illalla teemme tutustumiskierroksen Bergenissä.

5. päivä Astumme aamujunaan ja hurautamme huikeissa maisemissa Osloon, josta jatkamme tutulla pikkunyssellä. Ruotsin puolella ja majoitumme junan vaunuihin rakennettuun Silleruds Station hotelliin.

 

6. päivä Matka jatkuu Ruotsin poikki kohti Tukholmaan. Matkalla pysähtynemme Mariefredin kaupungissa. Siellä halukkailla on mahdollisuus tutustua Gripsholmin linnan aarteisiin. Päivän päätteeksi saavumme Tukholmaan ja nousemme laivaan. Majoituttuamme hytteihimme käymme ruokailemaan pääsemme nauttimaan laivan tarjonnasta.

 

7. päivä Suomen Turkusta bussimme vie meidät "heilin luokse" Tammerkosken rannalle.

bottom of page