top of page

Joulu Salzburgissa

Matka-ajankohta 23-26.12.18. Matkan alustava hinta on1255€ / hlö. Joulu maailman musiikkipääkaupungissa on koettava edes kerran elämässä on kapellimestari Herbert von Karajan kuulemma sanonut. Hotellin sijainti on oivallinen, joten kaikki kaunis ja mielenkiintoinen on vain kävelymatkan tai lyhyen nyssematkan päässä.

 

Alustava ohjelma

1 päivä Lähtö Helsingistä kohti Müncheniä, jonne saavuttuamme siirrymme heti Münchenin joulutorien ääreen. Muutaman glühweinin ja bratwurstin jälkeen jatkamme matkaa junalla Salzburgiin, jonne saavuttuamme majoitumme tornihotelli Europaan, Salzburgin rautatieaseman viereen. Illallinen nautitaan hotellin näköalaravintolassa.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen lähdemme kaupunkikierrokselle vanhaan kaupunkiin. Näet Mozartin synnyintalon, Sound of music musikaalin kuvauspaikkoja, upeita apeita puistoja, luostareitä ja kirkkoja jne. Kirkkaalla säällä voit nousta halutessasi myös Salzburgin linnaan näköaloja ihailemaan. Päivän kruunannee, jos niin haluat, sachertorttu kahvit hotelli Sacherissa Salza-joen rannalla. Jouluaaton ruokailupaikka on yllätys! Hyvää joulua.

3 päivä Ihanan näköala-aamiaisen jälkeen voit käyttää päiväsi kuten haluat. Tänään voit ruokailla itseksesi itse valitsemassasi ravintolassa joko vanhassa kaupungissa tai hotellin ravintolassa.

4 päivä Aamiaisen jälkeen alkaa pakkaaminen ja puolen päivän aikaan jätämme hotellin ja aloitamme paluumatkan junalla Munchenin kentälle. Vielä saman päivän aikana saavumme Helsinki-Vantaan kentälle Suomeen.

JouluSalzburgissa1.png
JouluSalzburgissa3.png
JouluSalzburgissa2.png
JouluSalzburgissa4.png
bottom of page