Teatteriviikonloppu

Matka-ajankohta on 14-15.2.2020. ja hinta on 355€/hlö 2hhuoneessa. Hintaan kuuluu kuljetukset, liput kahteen upeaan teatteriesitykseen, tunnelmalisen majoituksen ja FM Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan.

 

Ensimmäisenä päivän matkapäivänä on iltanäytöksenä Rakastunut Ryti Mikkelin teatterissa.


Näytelmä kertoo talonpojan tiestä valtakunnan politiikan huipulle ja sieltä sotasyyllisenä tuomituksi. Risto Rytin ja Suomen vaiheita kuvaavan näytelmän tarina alkaa 1910-luvulta. Näytelmän keskeiset henkilöt ovat Risto Rytin lisäksi liikemies Alfred Kordelin sekä Rytin puoliso Gerda. Tarina näyttää sotavuosien pääministerin ja presidentin elämän puolet niin tarkkana ja harkitsevana lakimiehenä, poliitikkona, päättäjänä, ystävänä kuin puolisonakin.

Rakastunut Ryti on upea draamakomedia Suomen historian yhdestä merkittävimmästä henkilöstä.


Toisena matkapäivänä, aamiaisen jälkeen nousemme ylös Kuopioon. Jossasaamme varautua suuriin tunteisiin ja uskomattomiin tanssiesityksiin. Tämän tekee todeksi Unkarilainen ohjaaja (Péter Forgács) ja Unkarilainen koreografi (Gergely Csanád Kováts) sekä Kuopion kaupunginteatterin loistavat näyttelijät ja tanssijat.

Kuopion kaupunginteatterissa esitettävä Cabaret sijoittuu 1930-luvun alun Berliiniin ja syntiseen Kit Kat Klubiin. Sen sykkivät seinät tarjoavat turvapaikan kovia kokeneille. Klubilla on halpaa viinaa, kauniita naisia ja tupakansavua, mutta myös iloa, tanssia ja naurua. Siellä kaikki on mahdollista ja kaikki on kaupan.

Lähde sinäkin Velin matkojen kanssa ainutlaatuisiin teatteriesityksiin.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

044 718 0008

velinmatkat@gmail.com