Suomen huutokauppakeisari

Vuoden 2021 ensimmäinen huutokauppa Hirvaskankaalla on 5.3. Toivottavasti pääsemme matkaan sinne Jyväskylän yläpuolelle... Seuraavista matkoista ei ole vielä tietoa.

Suomen huutokauppakeisari on huippusuosittu kotimainen televisiosarja, jossa seurataan Uuraisissa sijaitsevan huutokaupan arkea. Kannattaa lähtee, kunnei ole tietoa kuinka monta kertaa huutotouhua on enää Uuraisissa!      Aki lupas jäädä piakkoin eläkkeelle ja muuttaa Helin kanssa Fuengirolaan, sinne Espanjan aurinkorannikolle, Olè.

Lähtö kotioveltasi Tampereelta on aina noin klo 14.00. Menomatkan aikana nautitaan autossa mainiota matkaevästä ja juotavaa. Matkaa tehdään tietysti usean pysähdyksen taktiikalla ja takaisin lähdetään siten, että ollaan Tammerkosken maisemissa jo kello kympin uutisten aikaan tai ehkä vähän yli...

Matkan hinnat ovat ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta 80€/1hlö ja 120€/2 hlö. Älköö olko niin hölmöjä, ettetten tulisi huutamaan. Terveisin Aki ja Heli ja Markku.    Tervetuloa hauskalle matkalle sinne Hirvaskankaalle..

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

040 063 3545

velinmatkat@gmail.com