top of page

Rovaniemen markkinoille

Matka-ajankohta on 5-9.1.2022. Matkan hinta on 745€/2hhuoneessa. 1hengen huonelisä on 175€. Matkaan kuuluu majoitus aamiaisella tasokkaassa keskustahotelli Aakenuksessa Rovaniemellä, kiertoajelu Rovaniemellä, oppaan/kuljettajan palvelut koko matkan ajan sekä lisäkuljetuksia Rovaniemellä tarpeen mukaan.

Matkaan lähdetään Tampereelta noin klo 7.00. Matkaa tehdään usean pysähdyksen taktiikalla kuitenkin niin, että lounastauko on kuulussa kiinalaisbuffetissa Kärkkäisen tavaratalossa Iissä eli siinä Oulun ja Kemin välissä. Paluumatkaa lasketellaan rantatietä pitkin ja keittolounasta nauttinemme Jalasjärven Juustoportilla jos mahdollista.

1 PÄIVÄ Lähtö Tampereelta kohti pohjoista. Rovaniemelle saavumme illan tullen ja majoitumme huoneisiimme hotelli Aakenuksessa Rovaniemen keskustassa.

2 PÄIVÄ Mahdollisuus osallistua maksuttomaan  kiertoajeluun Rovaniemen keskustassa ja lähiympäristössä. Sisäänpääsymaksut jokainen maksaa kohteessa. Vierailemme Martinin puukkomyymälässä, Lapin lihassa, taidetalo Korundissa, napapiirikeskus Articumissa ja Ounasvaaralla.

3 PÄIVÄ Retki joulupukin maahan tapaamaan joulupukkia. (Koronan takia varauksella).  Mahdollisuus osallistua lisämaksusta poroajeluun.

4 PÄIVÄ Vapaa päivä ostoksille ja lepoon. Tarvittaessa järjestämme halukkaille huskyajelua erillisestä  noin 125€ / hlö maksusta.

5 PÄIVÄ Paluumatka sujunee samaa reittiä Tampereelle. Matkan aikana nautimme lounaan sopivassa paikassa. Kotona Tampereella olemme klo 19.00 uutisten aikaan.

Huom. Huhtkuun matka toteutuu jo varmasti, koska ilmoittautumisia on jo nyt tarpeeksi.

Lähde siis mukaan turvallisille Velin matkalle!

Ota mukaan sukset jos haluat hiihdellä Lapin laitumilla

tai laskettelusukset jos haluat vauhdikkaampaa menoa Napariirillä. Mahdollisuuksien mukaan voit osallistua myös johonkin kulttuuriesitykseen Rovaniemellä.

Rova2.png
Rova1.png
Rova3.png
Rova1.png
bottom of page