Rovaniemen markkinoille

Matka-ajankohdat ovat 8-12.12.20 ja 4-8.1.21 ja 22-26.2 jsekä 22-26.3.21 Hinta on 595€/2hhuoneessa. 1hengen huonelisä on 195€. Matkaan kuuluu majoitus aamiaisella keskustahotelli Aakenuksessa Rovaniemellä, kiertoajelu Rovaniemellä, oppaan/kuljettajan palvelut koko matkan ajan sekä lisäkuljetuksia Rovaniemellä.

Matkaan lähdetään Tampereelta noin klo 7.00. Matkaa tehdään usean pysähdyksen taktiikalla kuitenkin niin, että lounastauko on kuulussa kiinalaisbuffetissa Kärkkäisen tavaratalossa Iissä eli siinä Oulun ja Kemin välissä. Paluumatkaa lasketellaan tantatietä pitkin ja lounasta nauttinemme Jalasjärven Juustoportilla.

1 PÄIVÄ Lähtö Tampereelta kohti pohjoista. Rovaniemelle saavumme illan tullen ja majoitumme huoneisiimme Rovaniemen keskustassa.

2 PÄIVÄ Mahdollisuus osallistua maksuttomaan  kiertoajeluun Rovaniemen keskustassa ja lähiympäristössä. Ainoastaan sisäänpääsymaksut jokainen maksaa kohteessa. Vierailemme Martinin puukkomyymälässä, Lapin lihassa, taidetalo Korundissa, napapiirikeskus Articumissa ja Ounasvaaralla.

3 PÄIVÄ Retki joulupukin maahan tapaamaan joulupukkia. (Koronan takia varauksella). Illalla mahdollisuus seurata lisämaksusta "ulvova mylläri" näytelmää teatteri Tievassa.

4 PÄIVÄ Vapaa päivä ostoksille ja lepoon. Tarvittaessa järjestämme halukkaille Huskyajelua ja porojen tapaamista jne. erillisestä maksusta.

5 PÄIVÄ Paluumatka sujunee samaa reittiä Tampereelle. Matkan aikana nautimme lounaan sopivassa paikassa. Kotona Tampereella olemme klo 19.00 uutisten aikaan.

Huom. Tammikuun matkassa ei ole toistaiseksi mahdollisuutta ulvova mylläri esitykseen, koska teatteri ei ole vielä juokaissut tammikuun 2021 ohjelmistoaan.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

044 718 0008

velinmatkat@gmail.com