top of page

Kaunis AhvenanmaaOheessa sinulle yksi ehdotus matkaohjelmaksesi. Autamme sinua lippujen hankkimisessa, kuten myös majoituksessa. Ahvenanmaalle on helppoa mennä vaikka omalla autolla.

Ehdotelmat päiväohjelmaksesi
1 PÄIVÄ
  Naantalin satamaan saavuttuasi astut laivaan ja nautit aamiaisen laivalla. Ahvenanmaalla voit tutustua heti  tamperelaisille tutun arkkitehti Lars Sonckin suunnittelemaan Maarianhaminan Pyhän Yrjön kirkkoon. Maarianhaminan kauppoihinkin jää aikaa ennen hotelliin saapumista. Hotelli Cikadassa nautit herkullisen illallisen ja eikun got natt.

2 PÄIVÄ Aamiaisen jälkeen lähdet
saarikierrokselle, jolloin käyt Kastelholman linnan maisemissa pannukakkukahveilla "Uffe på berget" näköalakuppilassa ja Bomarsundin linnan raunioilla laulamassa Oolannin sodasta. Tutustut Finströmin kivikirkkoon ja piipahdat tietty Taffel Chipsin tehtaan myymälässä edullisilla tuliaisostoksilla. Varmaan huikata oluetkin Stalhagenin olutpanimossa. Hotelliin saavuttuasi nautit taas maittavan illallisen. Muutakin ohjelmaa voit lisätä jos ilma on sopiva ja tarmoa riittää.

3 PÄIVÄ Heti aamiaisen jälkeen voit halutessasi tutustua viereiseen merimuseoon ja Pommern-laivaan. Vaihtoehtoisesti voit vain kierrellä Marianhaminan kaupoissa, turuilla ja toreilla. Voit käväistä limudaanitehtaalla mennessäsi laivaan Långnäsin satamaan. Puolen päivän jälkeen astut laivaan ja kotimatka alkaa. Laivalla sinua odottaa maittava saaristolaisbuffet-päivällinen ruokajuomineen kaikkineen. Naantaliin saavut illan suussa.

 

Ahvenanmaa4.png
bottom of page