top of page

Matka Ahvenanmaalle 16-18.8.23.

Neljän päivän matkaa tehdään vain eri tilauksesta. Matkan hinta on 515€ / hlö hotelli Cikadan 2h huoneessa ja 1hhuoneen lisämaksu on 95€. Hinta sisältää puolihoidon hotellissa, laivalla ruokailut mennessä ja tullessa ja oheisen ohjelman. Oppaana matkalla on FM Veli Kilpinen koko matkan ajan.

Kolmen päivän matka tehdään ja ajankohta on 16-18.8. Matkan hinta on 465€ / hlö hotelli Cikadan 2h huoneessa ja 1 hhuoneen lisämaksu on 65€. Laivan tarjonta ja opas / kuljettaja ovat samat kuin neljän päinä matkalla. Tällä matkalla ei jää niin paljon omaa aikaa kuin neljän päivän matkalle, mutta saaren pääkohteista ehtii nauttia kiireettä. Tällä kolmen päivän matkalla kakkos ja kolmos päivien ohjelmat tehdään yhdessä päivässä. Tervetuloa!

Matka on helppo, kiireetön ja tunnelmallinen. Teemme matkaa nykyaikaisella 9-hengen pikkubussilla. Näet kiireettä Ahvenanmaan ja sen pääkaupungin Maarianhaminan tärkeimmät nähtävyydet. Luvassa on mukavaa matkustamista Evert Tauben ja Lasse Mårtensonin musiikin tahdittamana. Huom. Matkalle pääsee vain 8 henkilöä.

Alustava päiväohjelma
1 PÄIVÄ
Lähtö aamulla Tampereelta kohti Naantalin satamaa. Nyssematkan aikana tarjoillaan kahvit / teet ja sämpylät. Turkuun saavuttuamme astumme laivaan ja nautimme aamiaisen laivalla. Ahvenanmaalla tutustumme heti meille tamperelaisille tutun arkkitehti Lars Sonckin suunnittelemaan Maarianhaminan Pyhän Yrjön kirkkoon. Sitten majoitumme hotelli Cikadaan ja nautimme herkullisen illallisen.

2 PÄIVÄ Pitkän aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Maarianhaminan kaupunkiin ostoksien merkeissä. Iltapäivällä käymme Jomalan kirkossa ja Stalhagenin panimoravintolassa. Ilta vietetään hotellissa saunoen ja uiden altaassa jos aurinko on pitänyt altaan lämpimänä.

3 PÄIVÄ  Lähdemme ruokailtuamme saarikierrokselle, jolloin käymme Kastelholman linnan maisemissa pannukakkukahveilla "Uffe på berget" näköalakuppilassa ja Bomarsundin linnan raunioilla laulamassa Oolannin sodasta. Tutustumme Finströmin kivikirkkoon ja piipahdamme tietty Taffel Chipsin tehtaan myymälässä edullisilla tuliaisostoksilla, jos myymälä on avoinna. Hotelliin saavuttuamme nautimme taas maittavan illallisen.

4 PÄIVÄ Heti aamiaisen jälkeen voit tutustua viereiseen merimuseoon ja Pommern-laivaan. Vaihtoehtoisesti voit vain kierrellä Marianhaminan kaupoissa, turuilla ja toreilla. Puolen päivän jälkeen astumme laivaan ja kotimatka alkaa... Laivalla meitä odottaa yhteinen maittava buffet-päivällinen ruokajuomineen kaikkineen. Naantaliin saavuttuamme matka jatkuu välittömästi Tampereelle, jonne saapunemme noin kympin uutisten aikaan. DU MÅSTE KOMMA MED!

 

Ahvenanmaa4.png
bottom of page