Karol Szymanowskin Kuningas Roger Savonlinnassa

Matka-ajankohta on 4.7.2020 ja hinta kahden hengen huoneessa on 335€. Hintaan kuuluu kuljetukset, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkoilla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkalla autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvia/teetä jne.

1100-luvun monikulttuuriseen Sisiliaan sijoittuva mysteerinäytelmä voitelee sinut hurmioituneen runollisella musiikillaan. Samaan aikaan se on miltei henkinen kokemus – tarina kuninkaasta, tämän vaimosta ja nuoresta paimenesta, joka avaa konservatiivisen hovin silmien eteen viettelysten ja sensuaalisuuden näyt. Pohjimmiltaan läsnä on ikiaikainen kysymys ruumiin ja sielun, järjen ja viettien välisestä ristiriidasta.

Nuoren polven ohjaaja Krystian Ladalle ooppera on elinvoimainen yhteisöllisyyden rakennusaine. Hän sai ensimmäisen Mortier Next Generation -palkinnon 2019 poikkeuksellisesta lahjakkuudestaan uuden oopperan ja musiikkiteatterin saralla.

Estraadilla näemme mm. Fredrik Zetterströmin, Helena Juntusen ja Sam Furnessin.


 

Roger-02.png
Roger-03.png
Olavinlinna.png