top of page

Idyllinen Porvoo ja merellinen Kotka

Matka-ajankohta 29.7-1.8.2021

Matkan alustava puolihoitohinta 485€/2hhuoneessa. Hintaan kuuluu kotiovelta haku Tampereen ydinalueilta, majoitus puolihoidossa, matkaohjelma, säävaraus veneretkeen, paikallisoppaan, bussioppaan ja kuljettajan palvelut koko matkan ajan.

​Lähde  tutustumaan etelärannikkomme ihmeisiin. Matkaa tehdään pikkubussilla, koska matkalle otetaan vain korkeintaan 12 aikuista. Matka sopii kaikenkuntoisille, koska Velinmatkoilla mennään aina kaikille sopivaa vauhtia eikä kaveria jätetä. Velin ja paikallisoppaiden opastuksella nautit varmasti joka päivästä. Kaunis sääkin on jo tilattu!

Alustava päiväohjelma:
1 Päivä Lähtö Tampereelta Hämeenlinnan kautta Porvooseen. Perillä tutustumme Porvoon tuomiokirkkoon ja nautimme lounaan. Majoitumme keskustahotelliin ja käymme Runebergin kotimuseossa. Ilta on vapaa.

2 Päivä Aamiaisen jälkeen ajamme Srömforssin ruukin kautta Loviisaan, jossa nautimme lounaan. Täältä matka jatkuu Kotkaan ja majoitumme hotelliin.

3 Päivä Herättyämme lähdemme kiertoajelulle ja tutustummme Kotkan puistoihin.  Pian istummekin jo veneeseen ja nautimme kulttuurimaisemista. Paluu hotelliin kun sen aika on.

​4Päivä Aamupäivällä tutustumme akvaarioon ja Kotkan uuden ylpeyden merimuseo Vellamon aarteisiin ja nautimme siellä upen brunssilounaan. Päivän päätteeksi alkaa kotimatka Tampereelle, jossa olemme ehkä jo seiskan uutisten aikaan.

Tervetuloa viihtymään !

Porvoo1.png
Vellamo.png
bottom of page