top of page

Cabaret

Lappeenrannassa

Matkan ajankohta on 23.11.2019. ja hinta 335€ / hlö 2h huoneessa Lappeenrannan perinteikkäässä kylpylässä. 1h huonelisä on 85€. Hintaan kuuluu kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan, haku tietysti kotiovelta Tampereella, majoitus aamiaisella Lappeenrannan kylpylähotellissa, kuljetukset musikaaliin sekä ruokailun menomatkalla Kausalan matkakeitaassa ja ostostopin Iitin tilatorilla.

Maailmankuulu ja palkittu Broadway-musikaali Cabaret sijoittuu 1920- ja 30-luvun taitteen Berliiniin, ja erityisesti sen hämyiselle Kit-Kat-klubille. Seremoniamestarin pyörittämän klubin kuumimpana vetonaulana hehkuu hurmaava Sally Bowles.

Berliiniin saavuttuaan myös kirjailija Clifford Bradshaw suuntaa Kit-Kat-klubille ja tempautuu mukaan elämänjanoiseen menoon. Cliff tutustuu Sallyyn ja kaiken hauskanpidon alla syntyy aidosti koskettava rakkaustarina.

Lukuisilla Tony-palkinnoilla palkittu musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla 1966, ja vuoden 1972 elokuvaversio sai kaikkiaan kahdeksan Oscaria.

Cabaret on hurmaavien tanssi- ja musiikkinumeroiden siivittämä intohimoinen draama, jota säestää Jani Polan johtama kuusihenkinen orkesteri.

Päiväohjelma:

23.11. Ajo Lappeenrantaan, majoittuminen hotelliin ja tietty kuljetus Cabaret esitykseen mennen tullen.

24.11. Käymme Imatran kanavalla ja rajamarkeketissa ja miksei vielä kahvilla Lappeenrannan linnoituksessa.

Kotimatka Tampereelle joutuisasti.

Caba.png
Lappeenranta2.png
Lappeenranta3.png
bottom of page