Cabaret

Lappeenrannassa

Matkan ajankohta on 23.11.2019. ja hinta 335€ / hlö 2h huoneessa Lappeenrannan perinteikkäässä kylpylässä. 1h huonelisä on 85€. Hintaan kuuluu kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan, haku tietysti kotiovelta Tampereella, majoitus aamiaisella Lappeenrannan kylpylähotellissa, kuljetukset musikaaliin sekä ruokailun menomatkalla Kausalan matkakeitaassa ja ostostopin Iitin tilatorilla.

Maailmankuulu ja palkittu Broadway-musikaali Cabaret sijoittuu 1920- ja 30-luvun taitteen Berliiniin, ja erityisesti sen hämyiselle Kit-Kat-klubille. Seremoniamestarin pyörittämän klubin kuumimpana vetonaulana hehkuu hurmaava Sally Bowles.

Berliiniin saavuttuaan myös kirjailija Clifford Bradshaw suuntaa Kit-Kat-klubille ja tempautuu mukaan elämänjanoiseen menoon. Cliff tutustuu Sallyyn ja kaiken hauskanpidon alla syntyy aidosti koskettava rakkaustarina.

Lukuisilla Tony-palkinnoilla palkittu musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla 1966, ja vuoden 1972 elokuvaversio sai kaikkiaan kahdeksan Oscaria.

Cabaret on hurmaavien tanssi- ja musiikkinumeroiden siivittämä intohimoinen draama, jota säestää Jani Polan johtama kuusihenkinen orkesteri.

Päiväohjelma:

23.11. Ajo Lappeenrantaan, majoittuminen hotelliin ja tietty kuljetus Cabaret esitykseen mennen tullen.

24.11. Käymme Imatran kanavalla ja rajamarkeketissa ja miksei vielä kahvilla Lappeenrannan linnoituksessa.

Kotimatka Tampereelle joutuisasti.

Caba.png
Lappeenranta2.png
Lappeenranta3.png