top of page

Narvik ja Lofootit

Matkalle lähtöpäivät ovat 9.8. ja  23.08.23.  Matkan hinta on 1198€ / hlö 2hhuoneessa, 1hengen huonelisä on 295€. Matkaan kuuluu kuutena päivänä lounas tai päivällinen, kuljetukset tilavalla 9-hengen pikkubussilla, retkiohjelma ja opas FM Veli Kilpisen palvelut Tampereelta asti.

Ruotsin lapin komeimmat maisemat ja Lofoottien sadunomainen tunnelma odottavat sinua. Lähde mukaan mukavaan porukkaan, josta löydät aina juttukaverin. Velin matkat jatkaa perinteistä pohjoisen matkojen sarjaa.   Tämän vuoden Lofoottien menomatkalla yövytään Kemissä lasikonteissa meren rannalla ja paluumatkalla hotelli Hornavanissa Ruotsin syvimmän järven Hornavanin rannalla Arjeplogissa. Hienoa on myös kolme yötä Lofooteilla ja yksi yö upeassa Riga hotellissa Narvikin kattojen päällä.

ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA
1 päivä
Lähtö aamulla Tampereelta ja ajo monen pysähdyksen taktiikalla yöpymään Kemiin. Buffet lounas nautitaan matkalla pohjoiseen.


2 päivä Aamiaisen jälkeen nousemme Kiirunan kautta Norjan alppien yli Narvikiin hyvissä ajoin ennen iltaa ja yövymme jäämeren maisemissa upeassa tornihotellissa.


3 päivä Loisteliaan aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa suuremmoisissa maisemissa Lofoottien pääkaupunkiin Svolvaeriin, jossa ruokailemme ja majoitumme rantahotelliin.


4 päivä Voit viettää ihan oman päivän tässä viehättävässä pikkuisessa kalastajakaupungissa joka on myös "Lofoottien pääkaupunki". Tai voit lähteä pikkubussimme mukana tutustumaan Henningsvaerin idylliseen kalastajakylään. Mahdollisuus myös lähteä lisämaksulliselle peikkovuonoristeilylle paikallisella laivalla.

5 päivä Tänään voit lähteä (lisämaksulliselle) bussikierrokselle (käymme mm. ainutlaatuisessa viikinkimuseossa) Lofooteilla tai vain levätä majoituspaikassamme ja nauttia sen ympäristöstä.

6 päivä Lähdemme laivalla Lofooteilta ja palaamme mantereelle. Ylitämme huikeissa maisemissa Ruotsin "alpit" ja saavumme Arjeplokiin, jossa majoitumme tunnelmalliseen hotelli Hornavaniin, erämaajärven rannalle jossa saanet saunoa ja poreilla.
 

7 päivä Palaamme tien päälle ja ajelemme mukavasti alamäkeä kohti Uumajaa, jossa astumme laivaan joka vie meidät Suomen niemelle. Laivalla ruokailemme saaristolaisbuffetissa. Vaasasta hurautamme kotiin, Tammerkosken maisemiin, hoppas, saman päivän aikana..
 

lof01.png
lof02.png
lof03.png
lof04.png
bottom of page