Narvik ja Lofootit

Matka-ajankohdat ovat 23.08.2023.  Matkan hinta on 1198€ 1h huonelisä 295€. Matkaan kuuluu puolihoito eli lounas tai päivällinen kuljetus, retkiohjelma ja opas FM Veli Kilpisen palvelut Tampereelta asti.

Ruotsin lapin komeimmat maisemat ja Lofoottien sadunomainen tunnelma odottavat sinua. Lähde mukaan mukavaan porukkaan, josta löydät aina juttukaverin. Velin matkat jatkaa perinteistä pohjoisen matkojen sarjaa. Tämän vuoden Lofoottien menomatkalla yövytään Kemissä lasikonteissa meren rannalla ja paluumatkalla hotelli Hornavanissa Ruotsin Arjeplogissa. Hienoa on myös kolme yötä Lofooteilla.

ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA
1 päivä
Lähtö aamulla Tampereelta ja ajo monen pysähdyksen taktiikalla yöpymään Kemiin. Buffet lounas nautitaan matkalla pohjoiseen.


2 päivä Aamiaisen jälkeen nousemme Kiirunan kautta Norjan alppien yli Narvikiin hyvissä ajoin ennen iltaa ja yövymme jäämeren maisemissa upeassa tornihotellissa.


3 päivä Täältä jatkamme matkaa suuremmoisissa maisemissa Lofooteille ja majoitumme siellä rantahotelliin Svolvaerissa.


4 päivä Voit viettää ihan oman päivän tässä viehättävässä pikkuisessa kalastajakaupungissa joka on myös "Lofoottien pääkaupunki". Tai voit lähteä pikkubussimme mukana tutustumaan Henningsvaerin idylliseen kalastajakylään.

5 päivä Tänään voit lähteä (lisämaksulliselle) bussikierrokselle Lofooteilla tai vain levätä majoituspaikassamme ja nauttia sen ympäristöstä.

6 päivä Lähdemme laivalla Lofooteilta ja palaamme mantereelle. Ylitämme huikeissa maisemissa Ruotsin "alpit" ja saavumme Arjeplokiin, jossa majoitumme tunnelmalliseen hotelli Hornavaniin, järven rannalle ja nautimme illallisen.
 

7 päivä Palaamme tien päälle ja ajelemme mukavasti alamäkeä kohti Uumajaa, jossa astumme laivaan joka vie miedät takaisin Suomen niemelle. Laivalla nautimme buffet lounaan. Vaasasta hurautamme kotiin, Tammerkosken maisemiin.
 

lof01.png
lof02.png
lof03.png
lof04.png