top of page

Narvik ja Lofootit

Oheessa ehdotelma matkasi suunnitteluun. Ota yhteyttä niin suunnittelen kanssasi matkaa ja eikun menoksi.

Velin matkat on aiemmin tehnyt tätäkin matkaa jo vuosia ja tässä käyttöösi suunnittelemamme matkapohja.

 


Kemin iglut, Ruotsin lapin komeimmat maisemat ja Lofoottien sadunomainen tunnelma odottavat sinua.
 

 

 Ehdotus päiväohjelmiksi


1 päivä Lähtö esimerkiksi aamulla Tampereelta ja ajo omalla autolla yöpymään Kemiin, jossa  nautit buffet lounas.


2 päivä Aamiaisen jälkeen nouset Kiirunan kautta Norjan alppien yli Narvikiin hyvissä ajoin ennen iltaa ja ruokailet ja yövyt jäämeren maisemissa upeassa Rika-tornihotellissa.


3 päivä Loisteliaan aamiaisen jälkeen jatkat matkaa suuremmoisissa maisemissa Lofoottien pääkaupunkiin Svolvaeriin, jossa  majoitut rantahotelliin.


4 päivä Voit viettää ihan oman päivän tässä viehättävässä pikkuisessa kalastajakaupungissa joka on myös "Lofoottien pääkaupunki". Tai voit lähteä paikallisten kyydissä tutustumaan Henningsvaerin idylliseen kalastajakylään. Mahdollisuus myös lähteä lisämaksulliselle peikkovuonoristeilylle paikallisella laivalla.

5 päivä Tänään voit lähteä paikallisen turist Info toimiston järjestämälle saarikierrokselle, jossa käydään mm. ainutlaatuisessa viikinkimuseossa ja ehkä myös jäämeren akvaariossa. Tai jäät lepäämään majoituspaikkaan Svolvaerin kaupungissa ja nauttia sen ympäristöstä.

6 päivä Lofooteilta palaat lyhyen laivamatkan jälkeen mantereelle. Ylität huikeissa maisemissa Ruotsin "alpit" ja saavut esim. Arjeplokiin, jossa majoitut tunnelmalliseen hotelli Hornavaniin, mystisen erämaajärven rannalle, jossa saanet saunoa ja poreilla.
 

7 päivä Palaat tien päälle ja ajelet mukavasti alamäkeä kohti Uumajaa, jossa astut laivaan joka vie sinut Suomen niemelle. Laivalla voit nauttia saaristolaisbuffetissa. Vaasasta hurautat kotiin, vaikka Tammerkosken maisemiin ja hoppas vielä myöhään saman päivän aikana...

veli.kilpinen@gmail.com     0400633545
 

lof01.png
lof02.png
lof03.png
lof04.png
bottom of page