Velin matkat

   Velin matkojen uusi puhelinnumero on

                   0400633545

 

Velin Matkojen suunnittelussa on kiinnitetty

erityistä huomiota lentojen ja kaikkien

muidenkin kuljetusten hoitamiseen

mahdollisimman joustavasti. Ryhmän pieni

koko (2 henkilöstä ylöspäin) vaikuttaa

positiivisesti matkalla viihtymiseen ja

matkan joustamiseen. Ollessasi Velin

matkoilla huomaat iloksesi, että ikä ei paina,

kaveria ei jätetä, ruokailut ja suomenkieliset

retket sisäänpääsymaksuineen kuuluvat

yleensä aina matkasi hintaan ellei toisin ole

ilmoitettu. Velin matkoilla on turvallista

toteuttaa unelmia ja tuntea olevansa

matkalla joka on suunniteltu odotuksiasi

vastaavaksi. Velin matkojen kotipaikka on

Tampere, joten linja-automatkat lähtevät usein sieltä. Velin Matkojen ryhmämatkojen palveluun kuuluu myös haku kotiovelta Tampereelta jos mahdollista ja kuljetus Helsinki-Vantaan kentälle. Pienestä lisämaksusta myös kauempaakin.
Kaikilla matkoilla paikallisoppaan rinnalla kulkee yleensä Veli Kilpinen itse. Hänen tietotaitonsa kattaa yleensä kaiken minkä tarvitset lomasi aikana. Sinun on helppo kysyä ja saada vastauksia kaikkiin Sinua askarruttaviin asioihin. Tervetuloa Velin matkojen elämysmatkoille maihin ja joille, joissa on syvyyttä ja jotain annettavaa meille suomalaisille.

Veli Kilpinen on 65-vuotias leskimies Tampereelta ja johtanut Velin Matkoja sen perustamisesta vuodesta 2009 asti. Pohjakoulutukseltaan hän on FK pääaineena Suomen historia. Työelämässä hän on ehtinyt olla kuntohoitajana mielisairaalassa, peruskoulun historian aineenopettajana, ala-asteen luokanopettajana ja koulun johtajana. Vuonna 1998 hän siirtyi aurinkomatkojen palvelukseen 12 vuoden ajaksi. Ansioistaan matkanjohtajana Suomen matkailutoimittajien kilta valitsi hänet Suomen matkailuhenkilöksi Helsingin matkamessuilla vuonna 2007. Viimeisten 18 vuoden aikana Veli Kilpinen on ollut matkaoppaana Albaniassa, Bosnia-Hertzegoviassa, Egyptissä, Englannissa, Espanjassa, Gibraltarilla, Hollannissa, Israelissa, Italiassa, Itävallassa, Japanissa, Kreikassa, Kroatiassa, Latviassa, Liettuassa, Marokossa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, San Marinossa, Sloveniassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Thaimaassa, Turkissa, Japanissa, Virossa ja Venäjällä. Egypti ehti olla hänen toinen koti ja työpaikka 10 talven ajan. Hän on ollut siellä Niilin risteilyoppaana 221 kertaa. Opastettavien suomalaisten määrä on tuhansia.

Vuoden 2022 talvi ja kevät näytti vielä äsken aikas hyvältä, mutta Putin toimet Ukrainan suunnalla ovat taas hiljentäneet varsinkin ulkomaan matkojen kysyntää. Kotimaan matkoja on jo nyt paljon myynnissä, jotta eikun varaamaan matkaa. Talven Siwan matkoista ensimmäinen lähtee nyt 25.2 ja mukana on 9 suomalaista. Toivottavasti kevään seuraavat kolme matkaa sinne ikuiseen aurinkoon varataan pian. Kaiken yllä on kuitenkin vielä pandemian varjo ja Putinin aivoitukset.

Terveisin Veli Kilpinen Tampereen Veisusta vieläkin parempia aikoja odotellessa.

Auto.jpg