Murmansk

Matkan ajankohta on 25.8.-1.9.2020 ja hinta on 1090€/hlö. ja sisältää puolihoidon, kuljetukset kotiovelta Tampereen seudulla sekä opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan 24h.

Lähtö on Tampereelta Suomeamme pitkin Rovaniemen kautta Ivaloon ja sieltä rajan yli Murmanskiin. Paluu seurailee itärajaa niin läheltä kuin suinkin, päätyen Imatran valtionhotellin pehmeitten peittojen alle...

1 päivä Lähtö Tampereelta aamutuimaan usean pysähdyksen taktiikalla Rovaniemelle, nauttimaan, uinumaan ja saunomaan Lapin legendaariseen hotelli Pohjanhoviin Ounasjoen kylkeen.

2 päivä Nousemme Rovaniemeltä Sodankylän kautta kohti Ivaloa, jossa majoitumme viehkoon hotelli Ivaloon. Matkalla teemme pysähdyksiä tarpeen mukaan ja lounastamme tietysti Kaunispään laella.

3 päivä Ajamme tutustumaan Raja-Joosepin kenttään ja ylitamme rajan ja hurautamme Murmanskiin. Majoitumme siellä  tasokkaaseen hotelliin ja ei muuta kuin hyvää yötä.

4 päivä Vapaata tunnelmointia Murmanskissa koko päivä. Retkiäkin teemme vaan jääköön vielä salaisuudeksi tässä Venäjän salaisimmassa kaupungissa! Hyvää yötä Nadja!

5 päivä Jätämme lopulta tai suruksemme Murmanskin ja palaamme suloiseen koti-Suomeemme ja yövymme talvisodasta kuulussa Suomen lukossa, Sallassa.

6 päivä Alamäki kiihtyy ja saavumme hyvissä ajoin kylpylähotelli Kiannon kuohuihin, jossa nautimme kaikesta mukavasta mitä koti-Suomi voi vaan tarjota. Vaihtoehtona halukkaat voivat piipahtaa kuskin kanssa Raatteen tien talvisotamuseossa. (25€). Elämä on valintoja täälläkin jotta, kylpylän kepeät riennot tai Raatteen tie, jossa Suomi-poika laittoi hanttiin eikä taipunut!
 

7 päivä  Hurautamme aamiaisen jälkeen itärajaa pitkin kohti Imatraa, jossa meitä odottaan Imatran valtionhotellin upea isänmaallinen illallinen!

8 päivä Loppumatka kulkee Suomi neidon kylkeä pitkin Lahden kautta kohti Tammerkosken siltaa ja tämä oli sitten  tässä, kiitos! Majapaikkaa Suomen Mansessa tarvitsevat voivat yöpyä vaikka meillä Veisussa, Velin matkojen kototalossa!