top of page

Teatterimatka Lappeenrantaan: "Footloose" musikaali

Velin tasokkaat teatterimatkat Lappeenrantaan jatkuvat. 

Huom!! Varaa paikkasi pian, sillä matkassa tilaa on vain kahdeksalle teatterin ystävälle. Matkaa teemme tyylikkäästi mukavassa seurassa usean pysähdyksen taktiikalla Velin matkojen 9-paikkaisella värikkäällä privaattinyssellä. Matka sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle tai muuten vaan nautittavaksi. Kylpylän ja ravintolan palvelut ovat myös aivan oma lukunsa tällä matkalla! Tervetuloa siis.

Matkan ajankohta on 26.-27.1.2019 ja alustava hinta 335€ / hlö 2h huoneessa Lappeenrannan uudistetussa perinteikkäässä kylpylässä. 1h huonelisä on 85€. Hintaan kuuluu kuljettajan palvelut koko matkan ajan, haku tietysti kotiovelta Tampereella, majoitus aamiaisella Lappeenrannan kylpylähotellissa, kuljetukset musikaaliin ja ruokailut meno- ja paluumatkalla.

Lukioikäinen Ren muuttaa Chicagosta äidin kotikaupunkiin Bomontiin, joka on varsinainen takahikiä eloisan suurkaupungin jälkeen. Bomontissa kaikki hauska tuntuu olevan kiellettyä ja ankara pastori Shaw pitää kaupunkilaiset  kuuliaisina.

Kaupungin nuorissa, etenkin pastorin tyttäressä Arielissa  kytee kapinan ja vapauden tuli ja Ren saapuessaan heittää vielä bensaa liekkeihin. Tosin Renin mielestä kaikessa on kyse vain tanssimisesta ja tanssikiellon purkamisesta. Monen asian on kuitenkin muututtava ennen kuin kaupunki on valmis ottamaan muutaman tanssi askeleen kohti vapautta.

Alustava ohjelma

1 päivä Lähtö Tampereelta aamulla kohti Lappeenrantaa. Muutaman pysähdyksen taktiikalla saavumme ruokailemaan Lemin särä-ravintolaan. Hotelliimme saapunemme noin klo 16.00. Voit ehkä ehtiä nauttia hotellin  kylpyläpalveluista ennen Lappeenrannan kaupungin teatteriin lähtöä. Siellä esitettävään musikaaliin menemme ja palaamme hotelliin tutulla pikkynyssellä.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen voit jäädä kylpemään hotellille tai lähteä Velin matkojen mukana Saimaan kanavalle ja ostoksille rajamarkettiin. Ennen varsinaista kotimatkaa tutustumme myös Lappeenrannan linnoituksen alueeseen ja voit nauttia vaikka kuulut kahvit kahvila Majorskassa. Paluumatkalla syömme keittolounaan Kausalan kuululla ruokakeitaalla. Tampereen seudulle saapunemme ennen iltaa.

Lappeenranta4.png
Lappeenranta2.png
Lappeenranta3.png
bottom of page