top of page

Teatterimatka Lappeenrantaan: "Hiirenloukku"

Velin tasokkaat teatterimatkat Lappeenrantaan jatkuvat.  Nyt on tarjolla todellinen klassikkonäytelmä:

Agatha Christien Hiirenloukku.

Huom!! Varaa paikkasi pian, sillä matkassa tilaa on vain kahdeksalle teatterin ystävälle. Matkaa teemme tyylikkäästi mukavassa seurassa usean pysähdyksen taktiikalla Velin matkojen 9-paikkaisella värikkäällä privaattinyssellä. Matka sopii erinomaisesti lahjaksi ystävälle tai muuten vaan nautittavaksi. Kylpylän ja ravintolan palvelut ovat myös aivan oma lukunsa tällä matkalla! Tervetuloa siis.

 

Matkan ajankohta on 16.-17.11. ja alustava hinta 335€ / hlö 2h huoneessa Lappeenrannan uudistetussa perinteikkäässä kylpylässä. 1h huonelisä on 85€. Hintaan kuuluu oppaan palvelut ja kuljetuspalvelut koko matkan ajan, haku tietysti kotiovelta Tampereella, majoitus aamiaisella Lappeenrannan kylpylähotellissa, kuljetukset näytelmään ja ruokailut meno- ja paluumatkalla.

Hiirenloukku on todellinen rikosnäytelmien klassikko. Se on koko maailmassa pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä, jota on esitetty Lontoossa jo vuodesta 1952 lähtien.

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat Englannin maaseudulle täysihoitolaan, uutiset kertovat, että Lontoossa on tapahtunut murha.

Samanaikaisesti täysihoitolaan saapuu toinen toistaan persoonallisempia vieraita, joista kukaan ei vaikuta kertovan itsestään koko totuutta. Kun lumi saartaa täysihoitolan, jännitys tihenee entisestään. Nerokkaasti punottua salaisuuksien verkkoa selvitetään loppumetreille asti.

Alustava ohjelma

1 päivä Lähtö Tampereelta aamulla kohti Lappeenrantaa. Muutaman pysähdyksen taktiikalla saavumme ruokailemaan Lemin särä-ravintolaan. Hotelliimme saapunemme noin klo 16.00. Voit ehkä ehtiä nauttia hotellin  kylpyläpalveluista ennen teatteriin lähtöä. Lähdemme teatteriin noin klo 18.30. Kuljetus heti näytelmän päätyttyä hotelliin.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen voit jäädä kylpemään hotellille tai lähteä Velin matkojen mukana Saimaan kanavalle ja ostoksille rajamarkettiin. Ennen varsinaista kotimatkaa tutustumme myös Lappeenrannan linnoituksen alueeseen ja voit nauttia vaikka kuulut kahvit majorskassa.

Paluumatkalla syömme keittolounaan Kausalan ruokakeitaalla. Tampereen seudulle saapunemme ennen iltaa.

Lappeenranta1.png
Lappeenranta2.png
Lappeenranta3.png
bottom of page