top of page

Leo Tolstoin Sota ja rauha Lahdessa

Matka-ajankohta on 2.12.2021. Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta kotiovelta Lahteen ja takaisin, lipun kello 13.00 alkavaan esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan. Mennessä autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvia/teetä.

Tolstoin suurteos, klassikoiden klassikko, Sota ja rauha, kuvaa ihmisiä historian mahtavien voimien armoilla.

Venäjä joutuu sotaan Napoleonia vastaan ja kaikkien elämä muuttuu peruuttamattomasti. Perittyään isältään merkittävän omaisuuden Pierre joutuu pohtimaan miten hän voisi olla hyödyksi ja miksi hän ei ole koskaan kokenut olevansa rakkauden arvoinen. Hänen paras ystävänsä Andrei lähtee sotaan tavoitellakseen kunniaa. Ystävysten välissä omaa kamppailuaan käy musiikillisesti lahjakas ja petetyn rakkautensa takia kärsivä Natasha.

Miten pelastaa ystävyys, rakkaus ja usko elämän mielekkyyteen? Sota ja rauha, elämä ja kuolema näkyvät toistensa läpi Pasi Lampelan kirkkaassa sovituksessa, joka herättää Tolstoin henkilöt ja heidän tarinansa eloon tunnistettavalla ja riipaisevalla tavalla.

bottom of page