Gioachino Rossinin
Sevillan parturi
Savonlinnassa

Matka-ajankohta on 22.7.2020 ja hinta kahden hengen huoneessa on 335€. Hintaan kuuluu kuljetukset Savonlinnaan, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkalla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkan aikana autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvi / tee.

 

Vauhdikkaassa kolmiodraamassa kreivi Almaviva ja tohtori Bartolo hääräävät hemaisevan Rosinan ympärillä. Jotta Almaviva voittaisi tytön tämän holhoojalta Bartololta, tarvitaan avuksi häkeltymätön juonija ja pohjattoman itserakas parturi Figaro – veijari, jonka apu lemmenasioissa on aina taattu.

 

Sevillan parturin ensiesitys Roomassa 1816 oli fiasko. Yleisö oli välinpitämätöntä tai vihelsi ja huusi. Kaikenlaista onnettomuuttakin sattui: Basilion esittäjä kaatui ja lauloi juoruaariansa nenä veressä, Almavivan kitarasta katkesi kieli ja näyttämölle käveli kesken kaiken kissa. Epäonnisen ensi-illan jälkeen ja ehkä juuri siksi Sevillan parturi nousi lopulta suureen suosioon.

Savonlinnan lavalla nähdään mm. Annalisa Stroppa, Waltteri Torikka, Tuomas Katajala. Ohjauksesta vastaa Kari Heiskanen. Tervetuloa tasokkaalle matkalle.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

040 063 3545

velinmatkat@gmail.com