top of page

Nasserjärven mystinen risteily

Matkaan kuuluu lennot Helsinki - Luksor - Helsinki, juna Luksor - Assuan, risteily Assuan - Abu Simbel, bussi Abu Simbel  - Luksor..

Oppaan palvelut alkavat jo Helsingistä. Matkan hintaan kuuluu koko retkiohjelma ja täysihoito korkealuokkaisessa risteilylaivassa Nasserjärvellä.

Ajankohta on syksyllä ja alustava hinta on 2148€ / hlö. Lennettyämme Helsingistä Istanbulin kautta Luksoriin, nousemme siellä junaan ja kiidämme Assuaniin ja majoitumme korkeatasoiseen risteilyalukseemme Nasser-järvellä. Risteilemme uponneen maan valtakunnasta Assuanista Abu Simbeliin, unihiekan valtakuntaan. Matkalla pysähdymme tarkkailemaan Nubian temppeleitä ja elämän menoa. Abu Simbelistä palaamme bussilla Assuaniin, josta lennämme Kairoon ja sieltä Suomeen. Alueen vaikuttava historia, luonto, kalat, krokotiilit, sekä ystävälliset ja kauniit nubialaiset odottavat sinua. Tervetuloa tutustumaan tuntemattomaan Egyptiin!

 

ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA

 

1. päivä Lento Helsingistä Istanbulin kautta Luksoriin, josta jatkamme bussilla Assuaniin.

 

2. päivä Majoittuminen aamulla risteilyalukseen ja nautimme aamiaisen. Tämän jälkeen voi levätä, nukkua

laivalla vaikka kuin pitkään.

3. päivä Aamiaisen jälkeen tutustumme Kalabshan ja Beit el Walin temppeleihin ja Kertassin kioskiin. Lounasaikaan alkaa uskomaton laivamatka kohti Nubiaa, unihiekan valtakuntaa. Ohitamme kravun kääntöpiirin ( 23,4 pohjoista leveyttä). Yöksi saavumme Wadi el-Sebouaan.

4. päivä Aamulla vierailemme Meharakkan, Dakkan ja Wadi el-Sebouan temppeleissä. Loppupäivä kuluu leppoisasti purjehtien kohti Amadaa. Ennen yöpymistä katsastamme vielä Derin ja Amadan temppelit ja laskeudumme sotapäällikkö Penoutin hautaan.

5. päivä Aamulla ohitamme Kasr Ibrimin linnoituksen. Keskipäivä on ajatonta ja kiireetöntä nousua kohti Abu Simbeliä, jonne saavumme puolen päivän aikaan. Siellä sinulla on mahdollisuus osallistua joko päiväretkeen Abu Simbelin temppeliin tai lisämaksulliseen ääni- ja valoesitykseen illan hämärtyessä.

6. päivä Iltapäivällä lähdemme bussilla Abu Simbelistä Luksoriin. Matkan aikana Assuanissa ruokailemme paikallisessa Mäkkärissä, jotta loppumatkakin sujuisi hyvin.

7. päivä Saavuttuamme Luksoriin puolenyön jälkeen alkaa kotimatka Istanbulin kautta Helsinkiin.

Sakkara1.png
Sakkara2.png
Sakkara3.png
Sakkara5.png
Sakkara4.png
bottom of page