top of page

Sadonkorjuumatka Moselille ja Reinille

Matkaan kuuluu lennot Helsinki-Dusseldorf-Helsinki, bussikuljetukset, puolihoito viehättävissä hotelleissa, viinimaistiaiset Beilsteinissa ja laivaristeilyt Moselilla ja Reinillä sekä suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Matka on upea kokonaisuus Saksan kuuluisimpia maisemia, hyviä tuhteja ruokia, Moselin viinejä ja herkullisia leivonnaisia. Osaavan oppaasi kanssa kuulet myös läpileikkauksen Euroopan historiasta, olemmehan hyvin vaiherikkailla seuduilla euroopan sydämessä. Matkaa tehdään kiireettä, joten jokainen päivä antaa mahdollisuuden lepoon ja rentoutumiseen hyvien ystävien seurassa. Mukavaa on myös haku kotiovelta Tampereelta ja paluu kotitanhuville monet muistot mukana.

Alustava päiväohjelma:
1 päivä
Saavumme lentäen Saksaan ja majoitumme hotelliimme Cochemin kaupungissa Moselin rannalla. Illallinen hotelissa.

2 päivä Aamiaisen jälkeen lähdemme jokiristeilylle Moselille. Beilsteinin kylään päästyämme käymme viinimaistiaisissa ja palaamme laivalla Cochemiin iltapäivällä. Illallinen hotellissa.

3 päivä Lähdemme aamiaisen nautittuamme Cochemista Reinille, jossa astumme laivaan ja purjehdimme Lorelei kallioiden ohi Rudesheimiin. Majoitumme kylpylähotelliin ja ruokailemme.

4 päivä Mukavaa oleilua Rudesheimissa, jossa teemme retken linja-autolla Bavaria neidon patsaalle. Iltapäivällä hyvää aikaa nauttia kylpylän palveluista ja illalla ruokailemme hotellissa.

5 päivä Lähdemme Reinin junaratoja seuraillen kohti Koblenzin kaupunkia. Tutustumme Deutsche Eckiin ja jatkamme sieltä kuuluisan Remagen ”sillan” kautta Dusseldorfin kentälle, josta lennämme Suomeen.

Mosel1.png
Mosel2.png
Mosel3.png
Mosel4.png
bottom of page