Marskin lounas Mikkelin klubilla

Ajankohta on keväällä 2021. Alustava hinta on 175€ / hlö. Hintaan kuuluu kuljetukset, aamukahvit autossa, Marskin 58€ maksavan lounaan, käynnin päämajamuseossa sekä viestikeskus Lokissa ja Mannerheimin salonkivaunussa. Mikäli aikaa ja kiinnostusta on niin käymme myös Suomen armeijan jalkaväkimuseossa.

Huom! Jos matkalle saadaan vähintään 20 lähtijää niin matkan hinta on tasan 200€/hlö, koska silloin ruokailuseurueeseemme liittyy Mikkelin kaupungin teatterin näyttelijä, joka on kuin ilmetty Marski, asuineen, puheineen ja kaikkineen. Siis ikimuistoinen tapahtuma odottaa Sinua.

Päivän kuvaus:
Velin matkat suuntaa Mannerheimin syntymäpäivän kunniaksi Mikkeliin tutustumaan Suomen itsenäisyyden ratkaiseviin paikkoihin ja tapahtumiin. Mikkelin Kaukolassa sijaitsevassa päämajamuseossa tutustumme talvi- ja jatkosodan aikaisiin ylipäällikön ja muun ylimmän sodanjohdon työskentelytiloihin. Täältä suuntaamme viestikeskus Lokkiin missä tutustumme jatkosodan aikana toimineeseen Päämajan viestikeskukseen.

Matkan kruunannee juhlava Marskin lounas Mikkelin klubilla. Tämän jälkeen tutustummme vielä Mannerheimin salonkivaunuun, joka on avoinna vain kerran vuodessa, puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4.6.

Tervetuloa juhlavalle matkalle, jonka aikana kuulet runsaasti myös musiikkia noilta raskailta ajoilta. Musiikin on koonnut 93-vuotias veteraani, Eero Kallio Tampereen Vehmaisista.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

044 718 0008

velinmatkat@gmail.com