Marskin lounas Mikkelin klubilla

Ajankohta on 4.6.2022. Alustava hinta on 185€ / hlö. Hintaan kuuluu kuljetukset, aamukahvit autossa, Marskin upean lounaan, käynnin päämajamuseossa sekä viestikeskus Lokissa ja Mannerheimin salonkivaunussa. Mikäli aikaa ja kiinnostusta on niin käymme myös Suomen armeijan jalkaväkimuseossa. Hakukkaat voivat kustantaa itselleen vielä vaikka tyyriin, mutta kuuluisan marskin ryypyn.

Huom! Jos matkalle saadaan vähintään 20 lähtijää niin matkan hinta on tasan 200€/hlö, koska silloin ruokailuseurueeseemme liittyy Mikkelin kaupungin teatterin näyttelijä, joka on kuin ilmetty Marski, asuineen, puheineen ja kaikkineen. Jokatapauksessa ikimuistoinen tapahtuma odottaa Sinua.

Päivän kuvaus:
Velin matkat suuntaa Mannerheimin syntymäpäivän kunniaksi Mikkeliin tutustumaan Suomen itsenäisyyden ratkaiseviin paikkoihin ja tapahtumiin. Mikkelin Kaukolassa sijaitsevassa päämajamuseossa tutustumme talvi- ja jatkosodan aikaisiin ylipäällikön ja muun ylimmän sodanjohdon työskentelytiloihin. Täältä suuntaamme viestikeskus Lokkiin missä tutustumme jatkosodan aikana toimineeseen Päämajan viestikeskukseen.

Matkan kruunannee juhlava Marskin lounas Mikkelin klubilla. Tämän jälkeen tutustummme vielä Mannerheimin salonkivaunuun, joka on avoinna vain kerran vuodessa, puolustusvoimain lippujuhlan päivänä eli 4.6.

Tervetuloa juhlavalle matkalle, jonka aikana kuulet runsaasti myös musiikkia noilta raskailta ajoilta. Musiikin on koonnut 94-vuotias veteraani, Eero Kallio Tampereen Vehmaisista.

MannerheimPäivä4.png
MannerheimPäivä2.png
MannerheimPäivä3.png