top of page

Marskin lounas Mikkelin klubilla

Ajankohta on 4.6.2023. Alustava hinta on 195€ / hlö. Hintaan kuuluu kuljetukset, aamukahvit autossa, Marskin upean lounaan, käynnin päämajamuseossa sekä viestikeskus Lokissa ja Mannerheimin salonkivaunussa. Mikäli aikaa ja kiinnostusta on niin käymme myös Suomen armeijan jalkaväkimuseossa. Halukkaat voivat kustantaa itselleen vielä tyyriin, mutta sen arvoisen marskin ryypyn.

Alustava päivän kuvaus:
Velin matkat suuntaa Mannerheimin syntymäpäivän kunniaksi Mikkeliin tutustumaan Suomen itsenäisyyden ratkaiseviin paikkoihin ja tapahtumiin. Mikkelin Kaukolassa sijaitsevassa päämajamuseossa tutustumme talvi- ja jatkosodan aikaisiin ylipäällikön ja muun ylimmän sodanjohdon työskentelytiloihin. Täältä suuntaamme viestikeskus Lokkiin missä tutustumme jatkosodan aikana toimineeseen Päämajan viestikeskukseen.

Matkan kruunannee juhlava Marskin lounas Mikkelin klubilla. Tämän jälkeen tutustummme vielä Mannerheimin salonkivaunuun, joka on avoinna vain kerran vuodessa, puolustusvoimain lippujuhlan päivänä eli 4.6.

Tervetuloa juhlavalle matkalle, jonka aikana kuulet runsaasti myös musiikkia noilta raskailta ajoilta. Musiikin on koonnut nyt 95-vuotiaana edesmennyt veteraani, Eero Kallio Tampereen Vehmaisista, marskin patsaan vierestä.

MannerheimPäivä4.png
MannerheimPäivä2.png
MannerheimPäivä3.png
bottom of page