top of page

Ruusujen, raukkien ja seikkailujen Gotlanti

Ota yhteyttä niin autamme sinua toteuttamaan tämän aikas monimutkaisen matkan. Paras aika tänne on lähteä kesäkuussa

 

.Matka-ajankohta on paras mahdollinen, koska silloin ei ruotsalaisten lomakausi ole vielä alkanut. Matkan huippukohtia ovat herkulliset aamiaiset ja illallinen Visbyssä. Kannattaa maistaa myös Gotlannin laivalla kuulu katkarapuvoileipä! Oman hienon säväyksensä antaa tutustuminen Ingmar Bergmanin maailmaan ja elokuvien kuvauspaikkoihin raukkien raukoilla rannoilla. Keskiaikaisen kivikirkon viileydessä tullee ehkä mieleen jokin saaren lukuisista murhamysteereistä, joista on tehty koko joukko dekkarikirjoja ja elokuvia. Saarella on enemmän lampaita kuin ihmisiä paitsi kesällä, jolloin saarella saattaa lomailla miltei ½ miljoonaa turistia. Tuliaisista suosituimpia ovat keramiikkatuotteet, hunaja, lampaan villatuotteet ja muut luonnosta saadut hyödykkeet.
 

 

PÄIVÄOHJELMASI
1 päivä Lähtö Naantalin satamasta puolelta päivin, jossa astut laivaan. Majoittut hyttiin ja päivä laivalla on vapaa omaan menemiseen.

 

2 päivä Saavut aamulla Kappellskäriin, josta on ajo Tukholma sivuuttaen Nynäshamnin satamaan. Laivasi lähtee sieltä kohti Gotlantia. Majoitut saarella hotelliin ja lähdetkävelylle Visbyyn kujille ja toreile. Nauti illallinen Visbyn vanhassa kaupungissa.
 

3 päivä Aamiaisen jälkeen lähdet saarikierrokselle. Seilaat lossilla Fårön saarelle ja näet ja kuulet kaikkea mielenkiintoista saaren menneisyydestä ja nykyisyydestä. Iltapäivän kääntyessä iltaan sinulle jää omaa aikaa Visbyhyn tutustumiseen.
 

4 päivä Aamiaisen jälkeen astut laivaan ja purjehdit mantereelle, Nynäshamniin. Sieltä jatkat suorinta tietä Tukholmaan tai suoraan Kappellskärin satamaan ja majoitut laivaan. Päivän ohjelma riippuu aina, siitä koska laiva lähtee Gotlannista mantereelle.
 

5 päivä Saavut Naantalin satamaan aamulla ja matka jatkuu kohti kotisutuasi seutuasi, omalla autollasi tai junalla..

       veli.kilpinen@gmail.com    0400633545

Ruusu_01.png
Gotlanti3.png
Gotlanti1.png
Gotlanti5.png
bottom of page