top of page

Kaunis ja kiehtova Riika

Alustava matka-ajankohta on 15-18.9.22                           Matkan alustava hinta on 495€ / hlö. 2hhuoneessa.

Hinta sisältää hotellimajoituksen aamiaisella ja yhden lounaan Riikassa sekä aamiaisen menomatkalla laivassa ja päivällisen paluumatkalla niinikään laivassa, kiertoajelut Riikassa ja Jurmalassa, kuljetukset nyssellä kotiovelta Riikaan ja takaisin, laivamatkan H:ki-Tallinna-H.ki ja opas / kuljettajan palvelut.

Tervetuloa matkalle Riikan keskiaikaiseen kaupunkiin.    Näet siellä hurmaavia puistoja, kanavia, kirkkoja ja Euraoopan ehkä upeimman jugend- kaupunginosan.       Riika on tunnettu myös tunnelmallisista hotelleistaan, edullisista ostosmahdollisuuksista ja herkullisesta keittiöstään. Lähde siis Velin matkojen mukana       mukavalle ja turvalliselle matkalle Riikaan, läpi kauniin Balttian.

Alustavat päiväohjelmat:

1 PÄIVÄ  Lähtö aamulla varhain Tampereelta Helsingin satamaan. Autossa on menomatkalla tarjolla kahvi/tee ja pikkusuolaista. Tallinnasta hurautamme pikavauhtia Riikaan muutaman pysähdyksen taktiikalla. Perille päästyämme majoitumme hotelliin. Illalla teemme kiertoajelun iltavalaistussa kaupungissa.

2 PÄIVÄ Pitkän aamiaisen jälkeen lähdemme kävellen tutustumaan Riikan keskeisiin nähtävyyksiin ja lounastamme Ruusuritarien keskiaikaisessa ravintolassa Riikan katujen alla. Lounaan jälkeen voit kierrellä itseksesi Riikan kaupoissa, toreilla ja turuilla.

3 PÄIVÄ Herkullisen aamiaisen jälkeen ajamme junalla  Jurmalaan, jossa näet upeita pitsihuviloita, neuvostoajan datsoja ja voit käyskennellä Jurmalan kuuluilla hiekkarannoilla. Aikaa jää myös iltapäiväkahveisiin jne. Iltapäivällä palaamme pikkubussillamme taas hotelliimme ja tämä viimeinen ilta on vapaa omiin menoihin.

 

4 PÄIVÄ Aamiaisen jälkeenalkaa kotimatka, jonka aikana stoppaamme tietysti edullisille tuliaisostoksille Latvian - Viron rajalle.Tallinnaan päästyämme astumme laivaan, ruokailemme ja seilaamme Helsinkiin, josta jatkamme heti Tammerkosken maisemiin vielä saman päivän aikana.

Huom! Jos Riikan konserttipalatsissa on jokin ooppera tms. esitys niin jonain iltana on mahdollisuus osallistua.

riika-01.png
riika-02.png
riika-03.png
IMG_20220528_175754.jpg
bottom of page