Kesäinen Riika

Alustava matka-ajankohta on 8-10.6.2020. Matkan hinta on 298€ / hlö. 2hhuoneessa. Hinta sisältää majoituksen aamiaisella Riikassa, lounaan 9.6. Riikassa, kuljetukset nyssellä kotiovelta Riikaan ja takaisin, laivamatkan H:ki-Tallinna-H.ki ja opas / kuljettajan palvelut.

Tervetuloa matkalle Riikan keskiaikaiseen kaupunkiin.    Näet siellä hurmaavia puistoja, kanavia, kirkkoja ja Euraoopan ehkä upeimman jugend- kaupunginosan.       Riika on tunnettu myös tunnelmallisista hotelleistaan, edullisista ostosmahdollisuuksista ja herkullisesta keittiöstään. Lähde siis Velin matkojen mukana       mukavalle ja turvalliselle kesämatkalle Riikaan,                  läpi kauniin Balttian.

Alustavat päiväohjelmat:

1 PÄIVÄ  Lähtö aamulla varhain Tampereelta Helsingin satamaan. Autossa on menomatkalla tarjolla kahvi/tee ja pikkusuolaista. Tallinnasta hurautamme pikavauhtia Riikaan muutaman pysähdyksen taktiikalla. Perille päästyämme majoitumme hotelliin. Illalla teemme kiertoajelun iltavalaistussa kaupungissa.

2 PÄIVÄ Aamiaisen jälkeen lähdemme kävellen tutustumaan Riikan keskeisiin nähtävyyksiin ja lounastamme Ruusuritarien keskiaikaisessa ravintolassa Riikan katujen alla. Lounaan jälkeen ajamme pikkubussillamme Jurmalaan, jossa näet upeita pitsihuviloita, neuvostoajan datsoja ja voit käyskennellä Jurmalan kuuluilla hiekkarannoilla. Aikaa jää myös iltapäiväkahveisiin jne. Illaksi palaamme taas hotelliimme.

3 PÄIVÄ Herkullisen aamiaisen jälkeen alkaa kotimatka, jonka aikana stoppaamme tietysti edullisille tuliaisostoksille Latvian - Viron rajalle.Tallinnaan päästyämme astumme laivaan ja seilaamme Helsinkiin, josta jatkamme heti Tammerkosken maisemiin vielä saman päivän aikana.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

044 718 0008

velinmatkat@gmail.com