top of page

Sugar - Piukat paikat

Vaasassa

Matka-ajankohta on 1.2.2020.

Hinta on 135€. Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta kotiovelta Vaasaan ja takaisin, lipun klo 13.00 alkavaan esitykseen ja FM Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan. Matkaa lähdetään aamulla noin kello 9.00. 

Tyhjätaskut muusikot Joe ja Jerry joutuvat sattumalta mafiamiesten verisen välienselvittelyn silminnäkijöiksi. Samaan aikaan on Sweet Suen johtama naisorkesteri lähdössä keikkamatkalle Floridaan. Joe ja Jerry pestautuvat hätäpäissään yhtyeen soittajiksi. Kun matka sitten alkaa, lyöttäytyy mukaan kaksi daamia hepenissään, Josephine ja Daphne. He eivät olekaan aivan sitä, miltä näyttävät…

Musikaali Sugar – Piukat paikat pohjautuu Billy Wilderin hittielokuvaan Some Like it Hot (1959). Nimiroolia tuolloin näytteli Marilyn Monroe. Musikaaliversio valmistui ensimmäisen kerran vuonna 1972 Broadwaylle. Teoksen sävelsi Jule Styne, sanoitti Bob Merrill ja libreton kirjoitti Peter Stone.

 

Vaasan kaupunginteatterin version ohjaa ruotsalainen Rikard Bergqvist, joka on yleisölle tuttu myös aiemmista menestysmusikaaleistaan. Mukaansatempaavista sävelistä vastaa kapellimestari Sauli Perälä.

Piukat-01.png
Piukat-02.png
bottom of page