top of page

Pietarin risteily

Alustava-ajankohta 23-25.5.2020. Matkan hinta on 535€/hlö 2h sisähytissä tai 575€/hlö 2h ikkunallisessa hytissä tai 675€/hlö Commodore luokan tilavassa hytissä, johon kuuluu täysi minibaari hytissä. Joka hintaan kuuluu de lux aamiaiset ja  buffet illalliset mennen tullen laivassa, tasokkaat ohjelmat, monet viranomaismaksut, F.M Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan, pietarilaisen paikallisoppaan palvelut, oma bussi Pietarissa, kanavaristeily Pietarin sulokkaissa kanavissa ja käynti tsaarien hautakirkossa. Kuljetus Tampereelta Helsingin satamaan järjestyy 50€/hlö lisämaksusta ja takaisin. Matkan varreltakin voi nousta kyytiin.

Lähtö Helsingin Länsisatamasta St. Peters linen aluksella illalla kello 19.00 ja paluu päivän päästä samaan satamaan aamulla noin kello 8.00.

Lähde satumaiseen Pietariin hyvin järjestetylle opastetulle viisumivapaalle matkalle. Oma bussi on paras takuu onnistuneelle Pietarivierailulle. Voimme näin kierrellä omia reittejämme ja pysähdellä siellä missä haluamme eikä tarvitse hikoilla missä sen laivan bussin pitikään olla ja ehtiikö takaisin laivaan kun se jo lähtee... Laivan seisovapöytä on erinomainen samoin kuin laivan moninainen iltaohjelma joka jatkuu baareissa yömyöhälle asti. Tax free kauppakin on tasokas ja edullinenkin. Pietarikierroksen voit kruunata leivoskahveilla Singer kahvilassa Nevskillä. Voit tehdä myös oman ohjelman Pietarissa ja tutustua päïvän aikana mihin vaan, mutta yhtä kaikki ja lopulta menemme taas kaikki tutussa bussissa kohti Pietarin satamaa... Kaunis sääkin on tilauksessa!
 
ALUSTAVA PÄIVÄOHJELMA
1 päivä
Tampereen suunnasta tulevat voivat osallistua lisämaksulliseen yhteiskuljetukseen joka lähtee Tampereelta noin kello14.00. Kokoontuminen kuitenkin Helsingin Länsisatamassa kello 17.00. Astumme siellä laivaan ja majoitumme hytteihimme. Ruokailemme laivan buffet-ravintolassa ja laiva lähtee kello 19.00. Illalla voit nauttia laivan monipuolisesta ohjelmasta.

2 päivä Aamiaisen ja hitaitten passitarkastusten jälkeen siirrymme omaan bussiin ja teemme kaupunkikierroksen kaupungin keskeisimmillä paikoilla. Tutustumme johonkin Pietarin kirkoista (todennäköisesti Pietari Paavalin linnoituksen kirkkoon, joka on tsaarien hautakirkko ja aloitamme kanavaristeilyn Pietarin kanavissa ja Nevajoella. Iltapäivällä voit halutessasi hemmotella itseäsi Singer kahvilassa leivoksen ääressä. Aikaa jäänee myös kiertelyyn Nevskin kaupoissa. Laivalle palattuamme alkaa iltaruokailu laivan buffet-ravintolassa. Vauhdikasta menoa on luvassa laivan showpuolella miltei läpi yön.

3 päivä Aamiaisen nautittuamme olemme taas Helsingissä ja poistumme laivasta kahdeksan aikaan. Halukkaille on kuljetus  Tampereen suuntaan kuten tullessakin.

"Oma maa mansikka vieras maa mustikka", mutta tervetuloa kuitenkin!

Pietari_2.png
Pietari_3.png
Pietari_4.png
Pietari_1.png
bottom of page