top of page

Oktoberfest

Matka tehdään 20.09.-22.09.2023

Matkan hinta on 798€ /hlö 2hhuoneessa. Hinnat sisältävät  lennot, kuljetuksen majapaikkaan metrolla ja majoituksen 4 tai 8 hengen huoneessa aamiaisella ja suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan.

HUOM! Kaikki kulut olueeseen, ruokailuun, juhlintaan ja kuljetuksiin jokainen hoitaa itse paikanpäällä.

Hotellimme on Octoberfestin läheisyydessä! Tarjolla on huikea valikoima ruokaa, maukasta olutta ja mahtavia elämyksiä. Majapaikkamme on oivallisella paikalla aivan päärautatieaseman vieressä, josta on lyhyt kävelymatka juhlahumuun. Tervetuloa taas turvallisille Velin matkoille Muncheniin, Saksan Baijerin sydänmaille.

Mahdollisuus osallistua myös päivän pitempään matkaan!

Ots yhteyttä ja kysy lisää..

Alustavat päiväohjelmat:

1 päivä Lähtö Helsingistä tai Tampereelta aamulla kohti Müncheniä. Halukkaat voivat osallistua lisämaksulliseen (70€/hlö) kuljetukseen kotiovelta Tampereen seudulta kentälle ja takaisin. Saavuttuamme Münchenin kentälle jatkamme julkisella kyydillä Hofbräuhausiin, jossa voit ruokailla ja nautti olutta. Täältä suuntaamme majoittumaan majapaikkaamme. Ilta on vapaa omaan ohjelmaan.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen siirrymme Oktoberfest alueelle ja jossakin monista juhlateltoista ruokailemme, nautimme olutta ja seuraamme torvisoiton säestämiä esityksiä koko päivän. Yöksi jokainen palannee majapaikkaamme nukkumaan.

3 päivä Maittavan aamiaisen jälkeen alkaa kotimatka. Huomaathan, että huoneen luovutus on viimeistään klo 12.00. Helsinkiin  tai Tampereelle saapunemme vielä saman päivän aikana, Kuljetus kotiin Tampereen seudulle.

 Ei muuta kun proost ja se on moro eli menoksi!

Oktober1.png
Oktober2.png
Ocktober.png
bottom of page