top of page

Oktoberfest

Matkan alustava ajankohta on 26.09.-29.09.2023

Voit myös itse ehdottaa sinulle paremmin sopivaa ajankohtaa niin " Velinmatkat hoitaa homman".

Matkan hinta on 1195€ /hlö 2hhuoneessa tai 995€ / hlö 6hengen huoneessa Hinnat sisältävät, lennot, kuljetuksen majapaikkaan metrolla ja majoituksen 2 tai 6 hengen huoneessa aamiaisella ja suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan.

HUOM! Kaikki olueeseen, ruokailuun, juhlintaan ja muihin kuluihin jokainen hoitaa itse paikanpäällä.

Tarjolla on huikea valikoima ruokaa, maukasta olutta ja mahtavia elämyksiä torvisoiton tahdittamana. Majapaikkamme on oivallisella paikalla aivan päärautatieaseman vieressä, josta on lyhyt kävelymatka juhlahumuun. Tervetuloa taas turvallisille Velin matkoille Muncheniin, Saksan Baijerin sydänmaille.

Alustavat päiväohjelmat:

1 päivä Lähtö Helsingistä tai Tampereelta aamulla kohti Müncheniä. Halukkaat voivat osallistua lisämaksulliseen (75€/hlö) kuljetukseen kotiovelta Tampereen seudulta kentälle ja takaisin. Saavuttuamme Münchenin kentälle jatkamme julkisella kyydillä Hofbräuhausiin, jossa voit ruokailla ja nauttia olutta. Täältä suuntaamme majoittumaan majapaikkaamme. Ilta on vapaa omaan ohjelmaan.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen siirrymme Oktoberfest alueelle nautimaan olutta ja seuraamaan torvisoiton säestämiä esityksiä. Yöksi jokainen palannee majapaikkaan nukkumaan vatsa täynnä hyvää ruokaa.

3 päivä Aamiaisen jälkeen voit viettää vielä yhden päivän vaikka tutustuen Munchenin kaupungin lukuisiin kohteisiin vaikka hop off bussissa istuen. Mikset vierailisi kaupungin lukuisissa taidemuseoissa jne. Illalla taas juhlahumuun.

4 päivä  Aamiaisen jälkeen on huoneen luovutus viimeistään klo 12.00. Helsinkiin  saapunemme  yöllä,  saman päivän aikana, Kuljetus kotiin Tampereen seudulle jos olet sen varannut.

 Ei muuta kun proost ja se on moro eli menoksi!

Oktober1.png
Oktober2.png
Ocktober.png
bottom of page