Oktoberfest

Matka tehdään 20.09.-22.09.2022

Matkan hinta on 798€ /hlö 2hhuoneessa. Hinnat sisältävät  lennot, kuljetuksen hotelliin metrolla ja majoituksen aamiaisella ja suomalaisen oppaan palvelut koko matkan ajan.

HUOM! Kaikki kulut olueeseen, ruokailuun, juhlintaan ja kuljetuksiin jokainen hoitaa itse paikanpäällä.

Hotellimme on Octoberfestin läheisyydessä! Tarjolla on huikea valikoima ruokaa, maukasta olutta ja mahtavia elämyksiä. Tervetuloa taas turvallisille Velin matkoille Saksan Baijerin sydänmaille.

Alustavat päiväohjelmat:

1 päivä Lähtö Helsingistä aamulla kohti Müncheniä. Halukkaat voivat osallistua lisämaksulliseen (70€/hlö) kuljetukseen kotiovelta Tampereen seudulta kentälle ja takaisin. Saavuttuamme Münchenin kentälle jatkamme julkisella kyydillä Hofbräuhausiin, jossa voit ruokailla ja nautti olutta. Täältä suuntaamme majoittumaan hotelliimme. Ilta on vapaa omaan ohjelmaan.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen siirrymme Oktoberfest alueelle ja jossakin monista juhlateltoista ruokailemme, nautimme olutta ja seuraamme torvisoiton säestämiä esityksiä koko päivän. Yöksi jokainen palannee hotelliin nukkumaan.

3 päivä Maittavan aamiaisen jälkeen alkaa kotimatka. Huomaathan, että huoneen luovutus on viimeistään klo 12.00. Helsinkiin saapunemme vielä saman päivän aikana, Kuljetus sen varanneille kotiin Tamperee seudulle.

 Ei muuta kun proost ja se on moro eli menoksi!

Oktober1.png
Oktober2.png
Ocktober.png