Oktoberfest

Velin matkat suuntaa peräti kaksi kertaa Münchenin Oktoberfesteille.

Matkaa tehdään 24.09.-27.09.2020 (3yötä) ja 30.9.-02.10.2020 (2 yötä).

Matkojen hinnat ovat 745€ /hlö 2hhuoneessa ja 698€ /hlö 2hhuoneessa. Hinnat sisältävät Air Balticin lennot, kuljetuksen hotelliin metrolla ja majoituksen aamiaisella ja suomalaisen oppaan palvelut koko matkatn ajan.

Hotellimme on Octoberfestin läheisyydessä! Tarjolla on huikea valikoima ruokaa, maukasta olutta ja mahtavia elämyksiä. Tervetuloa taas turvallisille Velin matkoille ja nyt Saksan Baijerin sydänmaille.

Alustavat päiväohjelmat:

1 päivä Lähtö Helsingistä aamulla kohti Müncheniä. Halukkaat voivat osallistua lisämaksulliseen (50€/hlö) kuljetukseen kotiovelta Tampereen seudulta kentälle ja takaisin. Saavuttuamme Münchenin kentälle jatkamme julkisella kyydillä Hofbräuhausiin, jossa voit ruokailla ja nautti olutta. Täältä suuntaamme majoittumaan hotelliimme aivan juhla-alueen viereen. Ilta on vapaa omaan ohjelmaan.

2 päivä Pitkän aamiaisen jälkeen siirrymme Oktoberfest alueelle ja asetumme meille varattuihin pöytiin (40€ lisämaksu) jossakin monista juhlateltoista. Ruokailemme, nautimme olutta ja seuraamme torvisoiton säestämiä esityksiä koko päivän. Yöksi jokainen palannee hotelliin nukkumaan.

3 päivä Maittavan aamiaisen jälkeen voit vielä käydä juhla-alueella, sillä vasta noin klo 15.00 lähdemme hotellimme vastaanotosta kohti Münchenin lentokenttää. Huomaathan, että huoneen luovutus on viimeistään klo 12.00. Helsinkiin saapunemme vielä saman päivän aikana, Kuljetus sen varanneille kotiin Tamperee seudulle.

24.9.20 alkava matka on kolmen yön mittainen, joten juhlahumussa voi olla peräti kaksi kokonaista päivää. Muutoin matka on samanlainen kuin päivän lyhyempi matka joka on yllä esiteltynä. Ei muuta kun proost ja se on moro eli menoksi!

Oktober1.png
Oktober2.png
Ocktober.png