top of page

Narva-Tartto kiertomatka

Matkan ajankohta on 26-29.5.2020. Matkan alustava hinta on 378€ 2h huoneessa. Hinta sisältää laivamatkan Helsinki-Tallinna-Helsinki, aamiainen ja illallinen laivalla ja kuljetukset Virossa. Lisäksi matkaan kuuluu hotellimajoitus aamiaisella Tartossa ja pääsyliput Viron ainutlaatuiseen kansallismuseoon Tartossa. Oppaana matkalla on FM Veli Kilpinen. Kohtuullisesta lisämaksusta 50€/hlö saat kuljetuksen Tampereelta satamaan ja takaisin.

Viron kansallismuseon avajaiset olivat 1.10.2016. Raadin alueelle Tartoon rakennettu museo-kompleksi on kooltaan yli 40 000 m2 ja arkkitehtuurisesti erittäin vaikuttava. Museo tarjoaa meille pohjoismaalaisille ennennäkemättömällä tavalla kuvan tämän maailmankolkan kehityksestä tähän päivään asti, jolloin Viron talous ja ihmisten yleinen hyvinvointi kasvaa vuosi vuodelta. Saanet mukaasi mieleenpainuvat muistot ja hyvän olon pikkuisen naapurimaamme elämästä. Narvan marssin soidessa käymme myös rajakaupunki Narvassa.                    Tervetuloa mukavalle matkalle.

Alustava päiväohjelma

1. päivä Lähtö Helsingin Eteläsatamasta aamulaivalla aamiasta nauttien kohti Tallinnaa. Tallinnasta jatkamme samantien pikku bussillamme kohti Narvan kaupunkia (211km), jossa kiertelemme ja kaartelemme jonkun tovin. Tarttoon päästyämme (180km) majoitumme hotelliin.

2. päivä Herkullisen hotelliaamiaisen jälkeen tustumme Viron upeaan kansallismuseoon. Myöhemmin kiertelemme ja ihailemme Tarton kaupunkia. Voimme ruokailla yhdessä jos porukka niin haluaa. Hyvää yötä.

3. päivä Pitkän aamiaisen jälkeen hurautamme pikku bussillamme takaisin Tallinnaan (186km), jossa voit käydä vaikka Super Alkossa tuliaisostoksilla. Astumme laivaan päivän päätteeksi vähän annen sen lähtöä ja purjehdimme ruokaillen Helsinkiin. Kuljetus halukkaille takaisin Tampereelle.

Narva3.png
bottom of page