top of page

Myrskyluodon Maija

Matka-ajankohta on 29.3.19 ja hinta on 150€. Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta kotiovelta Vaasaan ja takaisin, lipun klo 13.00 alkavaan esitykseen, lounaan ennen esityksen alkua ja FM Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan. Tullessa varma taukopaikka on Jalasjärven Juustoportti. Matkaa Vaasaan on Tampereelta noin 230km, jotta Mansesta lähdetään viimeistään aamulla klo 9.00.  kohti Vaasaa.

Jakob Höglundin ohjaamassa Myrskyluodon Maijan musikaalitoteutuksessa fyysinen ympäristö luodaan näyttelijöiden ja luonnon neljän elementin avulla. Maijan tarinassa luonnon suuruus ja ihmisen yritys elää sopusoinnussa luonnon kanssa nousee keskeiseksi teemaksi. Tarina vie myötätuulen keinuttamiin maininkeihin, mutta myös hetkiin, jolloin ihminen kamppailee kootakseen ehjäksi sen, minkä meri on lyönyt pirstaleiksi.

Maija avioituu nuoren kalastajan Jannen kanssa. Nuoripari muuttaa asumaan kaukaiselle Myrskyluodolle. Meri, sen suuri kauneus ja arvaamattomuus on läsnä kaikkialla Maijan elämässä - tyynellä ja myrskyssä, läpi vuodenaikojen ja elämän koettelemusten ja onnenhetkien. Maija joutuu kestämään elämässään suunnattoman paljon, mutta jaksaa kuitenkin koko ajan unelmoida ja rakastaa. Näytelmä on täynnä hienoa oivaltamista ja isoja tunteita!

Maija1.png
Maija2.png
bottom of page