top of page

Myrskyluodon Maija Kouvolan teatterissa

Ajankohta on 19.11.2022. ja matkan hinta on 170€ / hlö. Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta Kouvolaan ja takaisin, lipun kello 13.00 alkavaan esitykseen, lounas matkakeitaalla ja kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan.

Rakastettu musikaaliklassikko selviytymisestä, arkisesta elämästä ja ennen kaikkea rakkaudesta. Nuori Maija naitetaan kalastaja Jannelle ja aviopari asettuu asumaan karulle Myrskyluodolle. Jannen ja Maijan avioliitosta kehittyy elämänmittainen rakkaustarina, jonka varassa kestetään elämään kuuluvat menetyksetkin.

Kolmekymmentä vuotta sitten Tampereen Työväen Teatterissa kantaesitetty musikaali on ikoninen teos. Maijan kasvutarina nuoresta naisesta vaimoksi ja perheenäidiksi, ankaraa saaristolaiselämää eläväksi naiseksi, on koskettanut suomalaisia sukupolvesta toiseen. Maija edustaa vahvaa naista, mitä monet tulkinnat ovat olleet vahvistamassa.

Myrskyluodon Maija on Kouvolan Teatterin pitkäaikaisen puvustomestari Leila Kososen viimeinen suunnittelutyö ennen eläkkeelle jäämistä.

Maija.png
bottom of page