top of page

Velin matkojen matkaehdot

– Velin matkat käyttää matkoissaan laskutusta. Lähetämme noin kuukautta ennen matkan alkua lähtijöille matkaohjelman, ohjeita matkaa varten sekä loppulaskun. Matkoista kerätään ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä.


– Velin matkat pitää oikeuden matkaohjelmien, hintojen ja aikataulujen muutoksiin.

– Osallistujamäärän ollessa liian alhainen Velin matkat pitää oikeuden perua matka.

– Velin matkat pitää oikeuden muuttaa päiväohjelmia, mikäli osallistujamäärä on liian pieni suunniteltuja reittejä ajatellen.

– Suosittelemme ottamaan erillisen henkilökohtaisen peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen, sillä se ei sisälly matkoihimme.

– Myöhäisessä peruutustilanteessa (7vrk ennen matkan alkua) Velin matkat ei palauta mitään matkaan kuuluvia toteutuneita kuluja. Alle 7 vrk tapahtuneesta peruutuksessa Velin matkat ei ole velvollinen palauttamaan mitään.

– Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita matkan peruuttamista, vaan siitä on ilmoitettava Velin matkoille henkilökohtaisesti. Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa matkan koko summan, mikäli peruutus on tapahtunut ilman ko. Ilmoitusta.

- Matkavarauksen kirjallinen tekeminen on sitova ilmoittautuminen matkalle lähtemiseen. Asiakkaan peruessa matkan ilman pätevää syytä hänen on kuitenkin suoritettava peruutusmaksu (palvelumaksu) joka on 100€/hlö.

- Pätevä syy matkan peruutukselle on lääkärin todistus tai muu vastaava vakava syy joka estää matkalle lähtemisen.

– Velin matkat ei vastaa matkalla tapahtuneista henkilökohtaisista tapaturmista tai matkustajan omaisuuteen kohdistuvasta vahingosta.

– Kuljetuksen yhteydessä paikkavaraukset pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Ensisijalla ovat kuitenkin liikuntarajoitteiset matkustajat.

– Oma auto on mahdollista pysäköidä maksutta Velin matkojen pihalle matkan ajaksi osoitteeseen

Veisunkatu 64

33820 Tampere.

 

– Velin matkat käyttää ulkomaan matkoilla ns. erityismatkaehtoja, koska Velin matkat käyttää aina vuorolentoja.

bottom of page