top of page

Andrew Loyd Webberin Love Never Dies

Matka-ajankohta on 10.11.2021. Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta kotiovelta Helsinkiin ja takaisin, lipun kello 14.00 alkavaan esitykseen ja kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan. Menomatkalla autossa on tarjolla kahvia / teetä ja pikkusuolaista ja makeaa, kuten velin matkoilla aina on tapana. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan.

Kenties kaikkien aikojen suosituin musikaalisäveltäjä Andrew Lloyd Webber kirjoitti Love Never Dies -musikaalin jatko-osaksi Oopperan kummitukselle. Teoksen ensi-ilta oli 2010 Adelphi Theatressa Lontoon West Endissä. Syksyllä 2021 romanttinen musikaali kuullaan Kansallisoopperan päänäyttämöllä konserttiversiona.

On vuosi 1907 – kymmenen vuotta sen jälkeen, kun Phantom on kadonnut Pariisin oopperasta. Hän on paennut New Yorkin Coney Islandille, josta on nyt löytänyt paikkansa. Phantom ei ole kuitenkaan unohtanut rakastettuaan ja musiikillista suojattiaan Christineä. Pariisissa laulajanuraa tekevä Christine on saanut esiintymiskutsun New Yorkiin. Hän ottaa mukaan miehensä Raoulin ja nuoren poikansa Gustaven. Phantom tajuaa, että käsillä on viimeinen hetki voittaa Christinen rakkaus. Niinpä hän kutsuu Christinen perheineen Coney Islandin loistokkaaseen maailmaan – tietämättä mitä siitä lopulta seuraa.

bottom of page