Loma Merikarvian saaristossa

Tervetuloa Velin matkojen lomasareen Koukkariin, Merikarvian Kasalaan. Matkoja tehdään heinä- elokuussa 2021. Hinta on 200€ / hlö. sisältää ruoat, mutta yhdessä valmistetut, savusaunan ja muut saunomiset sekä majoitukset lakanoineen ja pyyhkeineen. Sauna oluet ja muut väkevämmät juomat jokainen tuo itse. Toivomme majoittujien siivoavan huoneensa majoituksen päätyttyä.

Saari on kooltaan 3 ha ja siellä on kolme erillaista majoitusmahdollisuutta: kaksi kappaletta 3 hengen rakennusta ja 1hengen rantamaja. Kaikissa tilat on sähköistetty vuonna 2017. Kahdessa rakennuksessa on televisiot. Isot ulkotoiletit on talojen läheisyydessä. Rannassa on kaksi tosi isoa laituria ja terasseja auringonottoon, tanssiin tai ruokailuun. Saari on oivallinen vastakohta mantereen kiireisiin. Tervetuloa nauttimaan meren rauhasta ja uskomattoman kauniista maisemista.

1. Päivä  Omalla autolla tulikoille on tapaaminen Merikarvialla aamulla noin klo.10.00. Mahdollisuus on myös tulla pikkumaksusta Velinmatkojen kuljetuksella Tampereen seudulta Merikarvialle. Voit myös tulla julkisella kyydillä Poriin, josta Velin matkat hakee sinut.

Merikarvialla ostamme paikallisesta kaupasta sinun toiveittesi mukaisia ruokatavaroita. Siirrymme Kasalan satamasta keskimoottoriveneellä lomasaarelle, jonne on noin 20 min matka suojaisaa saaristoreittiä pitkin. Illalla lämpiää perinteinen sauna ja kylpytynnyri.

2. Päivä   Aamiaisen jälkeen vapaata oleskelua saaressa. Illalla lämpiää savusauna ja voit vaikka loikoilla kylpytynnyrissä tai pulahtaa mereen uimaan.

3. Päivä  Halukkaat voivat lähteä mantereelle Velin kanssa tutustumaan läheiseen Sidebyyn pikkukylään. Illalla iso kylpytynnyri saaren uloimmassa kärjessä on käytössäsi samoin kuin siellä oleva tynnyrisauna.

4. Päivä  Aamiaisen jälkeen alkaa tavaroiden kokoaminen ja majapaikkojen siistiminen. Iltapäivällä alkaa kuljetus mantereelle ja kotiin Tampereen seudulle, kuka miten.