Loma Merikarvian saaristossa

Tervetuloa Velin matkojen lomasareen Koukkariin, Merikarvian Kasalaan. Matkoja tehdään heinä- elokuussa 2021. Hinta on 200€ / hlö. sisältäen osittain itsetehdyt ruokailut, savusaunan ja muut saunomiset sekä majoitukset. Sauna oluet ja muut väkevämmät juomat jokainen tuokoon itse.

Saari on kooltaan 3 ha ja siellä on kolme erillaista majoitusmahdollisuutta: kaksi kappaletta 3 hengen rakennusta ja 1hengen rantamaja. Kaikissa tilat on sähköistetty vuonna 2017. Isot ulkotoiletit on talojen läheisyydessä. Rannassa on kaksi tosi isoa laituria ja yhteensä saarella seitsemän terassia auringonottoon, tanssiin tai ruokailuun. Tervetuloa nauttimaan meren rauhasta ja uskomattoman kauniista maisemista.

1. Päivä  Tapaaminen Merikarvian satamassa aamulla klo. 11.00. Mahdollisuus on myös tulla Velinmatkojen kuljetuksella Tampereen seudulta Merikarvialle. Ostamme paikallisesta kaupasta sinun toiveittesi mukaisia ruokatavaroita. Siirrymme Kasalan satamasta keskimoottoriveneellä lomasaarelle, jonne on noin 20 min matka suojaisaa saaristoreittiä pitkin. Illalla lämpiää perinteinen sauna ja kylpytynnyri.

2. Päivä   Aamiaisen jälkeen vapaata oleskelua saaressa. Illalla lämpiää savusauna ja voit vaikka loikoilla kylpytynnyrissä tai pulahtaa mereen uimaan.

3. Päivä  Halukkaat voivat lähteä mantereelle Velin kanssa tutustumaan Sidebyyn pikkukylään. Illalla iso kylpytynnyri saaren uloimmassa kärjessä on käytössäsi samoin kuin siellä oleva tynnyrisauna.

4. Päivä  Aamiaisen jälkeen alkaa tavaroiden kokoaminen ja majapaikkojen siistiminen. Iltapäivällä alkaa kuljetus mantereelle ja kotiin Tampereen seudulle.

© 2018 Velin matkat

Veisunkatu 64

33820 Tampere

044 718 0008

velinmatkat@gmail.com