top of page

Kuninkaallinen Lontoo

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä ja kokea muutamassa päivässä Lontoon upeimmat nähtänyydet. Suomalaisen oppaasi kanssa päivät sujuvat mukavasti ja turvallisesti. Päiväohjelmat voivat vielä muuttua!

Matkan alustava ajankohta on 7-10.6.2019. Matkan alustava hinta on 1195€/hlö 2hhuoneessa. 1hhuonelisä on 245€. Hinta sisältää lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, kuljetuksen kentältä hotelliin ja takaisin Lontoossa, retkipaketin, suomalaisen oppaan palvelut Suomesta asti 24h ja hotellimajoituksen puolihoidossa.

Alustava päiväohjelma

1pv Lähtö aamulennolla Helsingistä Lontooseen, jonne saapunemme vielä aamupäivällä. Kirjauduttuamme keskustahotelliin nautimme lounaan ja kiertelemme Lontoon keskustassa. Päivän päätteeksi käymme kello viiden teellä Royal Horseguard hotellissa.

2pv Aamiaisen jälkeen teemme jokiristeilyn Thames-joella joka päättyy Towerin linnan kupeeseen. Tutustumme linnan saleihin ja kuninkaallisiin aarteisiin. Päivän kruunannee käynti Madame Tussauds vahakabinetissa. Illaksi saavumme hotelliin nukkumaan.

3pv Herkullisen aamiaisen jälkeen tutustumme Westminster Abbeyhin. Illalla mahdollisuus käydä omatoimisesti musikaalissa.

4pv Kirjaudumme hotellista puolilta päivin ja suuntaamme  lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Lontoo4.png
Lontoo3.png
Lontoo2.png
bottom of page