Kilpisjärvi ja Tromssa

1 yö Rovaniemellä, 2 yötä Pallastunturilla, 2 yötä Kilpisjärvellä ja 1 yö Oulussa

 

Matka-ajankohta on 2.09.2023 alustava hinta on 998€ 2h huoneessa ja 1h huonelisä on 198€. Hintaan kuuluu oppaasi FM Veli Kilpisen ja kuljettajan palvelut koko matkan ajan ja majoitus puolihoidossa.

 

Matkan alustava kuvaus

1. päivä Lähtö Tampereelta kohti Rovaniemeä, jonne saavuttuamme nautimme illallisen ja yövymme legendaarisessa hotelli Pohjanhovissa. Voit käydä myös uimassa ja saunassa.

 

2. päivä Aamiaisen jälkeen astumme napapiirin yli joulupukin pajan edessä, piipahdamme Reidarin erämaa-ateljeessa juuri Kittilään tullessamme. Levin ohittaen ajamme hotelliimme Pallastunturin laelle. Hyvää yötä.

 

3. päivä Tutustumme Levin leveään elämään. Lopuksi vierailemme taiteilija Raevaaran ja Veli Koljosen erämaa-ateljeissa. Illaksi palaamme taas Pallas hotelliin syömään ja nauttimaan olostamme.

 

4. päivä Jätämme Pallastunturin ja nousemme käsivartta pitkin Sannan munkkikahveille Sonkamuotkaan ja kipuammme Kilpisjärvelle. Majoitumme Santa's Chalets Rakkaan jossa odottavat makosat löylyt ja vilppeät uinnit Kilpisjärvessä.

 

5. päivä Vaihdamme valtakuntaa ja mutkailemme Norjan vuonotietä Tromssaan. Voit syödä vuonojen suurimman katkarapuvoileivän ja kierrellä Tromssan viehättävässä kaupungissa ja käydä upeassa jäämeren akvaariossa. Palaamme illaksi hotelliimme Kilpisjärvelle.

 

6. päivä "Antaa mennä kun on alamäki vaan" ja laskeudumme kohti Oulua. Matkalla voit herkutella Sonkamuotkassa munkin ja kahvikupposen ääressä ja tehdä ostoksia Anu Pentikin tuotteista kuululla Vihreällä keitaalla. Oulussa majoitumme hotelli Lasarettiin.

 

7. päivä Matka jatkuu rantatietä kohti Tamperetta, jonne saapunemme ennen kello seitsemän uutisia.

Kilpijärvi3.png
Kilpijärvi4.png