top of page

Joensuun Snowhenge ja Valamo

Matka-ajankohdat ovat 26-27.3.22. Hinta täysihoidossa on 2hhuoneessa 305€ /hlö.1h huonelisä 40€. Ruoka-allergiat huomioidaan myös.

Tässä olisi turvallinen pikkumatka tuonne ylös Joensuuhun. Sinne on rakennettu Botanian puutarhan yhteyteen lumesta ja jäästä upea Snowhenge valoteos. Voit myös tutustua Botanian runsaaseen kasvimaailmaan sen valtavassa kasvihuoneessa.

Valamon luostari tuskin tarvitsee enempää kehusanoja, sillä kaikki on jo käytetty.

Luostarin rauha, hyvä ruoka ja tunnelma tekee hyvää sielullesi näin Koronan jälkimainigeissa. Saunan lauteilla unohtuu hetkeksi kavala  maailma. Teemme matkaa hienolla pikkubussilla, joten matkaan pääsee vain 8 henkilöä.      Ilmoittaudu siis pikaisesti.

1 päivä Aamutuimaan haemme kaikki kotoa Tampereen seudulta ja lähdemme Jyväskylän suuntan. Matkaa teemme monen pysähdyksen taktiikalla siten, että saavumme Valamon luostariin noin klo 15.00. Majoitumme sinne ja nautimme buffet lounaan. Tämän jälkeen matkaamme Joensuuhun ja tutustumme iltavalaistuun Snowhenge lumitaideteokseen. Sehän on 1:1 kokoinen kopio ikivanhasta Stonehengen kivikehästä Englannissa. Palaamme saunomaan ja nukkumaan Valamoon jo hyvissä ajoin.

2 päivä Luostariaamiaisen jälkeen alkaa taival Tammerkosken suuntaan. Varrella matkan nautimme lounaan. Tampereella olemme jo ennen kello seitsemän uutisia.

jsjv03.png
jsjv02.png
jsjv01.png
bottom of page