top of page

Hämmästyttävä Hämeenlinna

Matka-ajankohta on 5.7. ja hinta 125€ / hlö. Hintaan kuuluu haku kotiovelta Tampereen seudulta, oheinen ohjelma pääsymaksuineen sekä lounas ja opas/kuljettajan palvelut koko matkan ajan.

 

Alustava ohjelma:

Tampereelta ajamme moottoritietä Parolaan ja

nautimme keveän aamiaisen Sirkku Rahunen-Ahtilan koti- ateljeessa Parolassa. Seuraavaksi hurautamme Parolan panssarimuseoon, josta ajamme Hattulan pyhän ristin kirkkoon kirjailija Anneli Kannon rottien pyhimys kirjan tunnelmiin. Kirkkovisiitin jälkeen siirrymme Lepaalle ruokailemaan ja ostamaan tuliaisia Lepaalle. Voit halutessasi osallistua myös lisämaksulliseen viinien maisteluun.

Kotiin Tammerkosken maisemiin pääsemme vielä hyvissä ajoin jo iltapäivän lopuilla.

Päivän kulku:

Matka on helppo kaiken kuntoisille, koska välimatkat ovat lyhyitä ja matkaa teemme tilavalla 9-paikkaisella pikkubussilla. Lisähelpotuksen tuo kaikkien haku kotiovelta!

 

Matkakohteeet ovat erittäin mielenkiintoisia ja miksei ajankohtaisiakin, sillä Parolassa näet suomalaista sotakalustoa viime sodista ja maailman suurimman tankin eli museoidun saksalaisen Tiger tankin. Hattulan kirkon uskomattoman kauniit puhät kuvat kirkon seinillä, kiitos Anneli Kannon, jonka kirja rottien pyhimys laittoi seinät puhumaan. Matkan kruunaa Lepaan puutarhamyymälän viinit ja erinomainen lounas.

bottom of page