top of page

Hämmästyttävä Hämeenlinna

Matka-ajankohta on 10.7. & 10.8. ja hinta 125€ / hlö. Hintaan kuuluu haku kotiovelta Tampereen seudulta, oheinen ohjelma pääsymaksuineen sekä lounas ja opas/kuljettajan palvelut koko matkan ajan.

 

Alustava ohjelma:

Tampereelta ajamme moottoritietä Parolaan ja

nautimme keveän aamiaisen Sirkku Rahunen-Ahtilan koti- ateljeessa Parolassa. Seuraavaksi hurautamme Parolan panssarimuseoon, josta ajamme Hattulan pyhän ristin kirkkoon kirjailija Anneli Kannon rottien pyhimys kirjan tunnelmiin. Kirkkovisiitin jälkeen siirrymme Lepaalle ruokailemaan ja ostamaan tuliaisia. Voit halutessasi osallistua myös lisämaksulliseen viinimaisteluun.

Kotiin Tammerkosken maisemiin pääsemme vielä hyvissä ajoin jo iltapäivän lopuilla.

Päivän kulku:

Matka on helppo kaiken kuntoisille, koska välimatkat ovat lyhyitä ja matkaa teemme tilavalla 9-paikkaisella pikkubussilla. Lisähelpotuksen tuo kaikkien haku kotiovelta!

Matkakohteeet ovat erittäin mielenkiintoisia ja hyvin ajankohtaisia. Parolassa näet suomalaista sotakalustoa viime sodista ja tietoa Suomen sankarillisista puolustajista sekä YK:n rauhanturvaamis tehtävistä . Hattulan pyhän ristin kirkon uskomattoman kauniit pyhät kuvat kirkon seinillä alkavat puhumaan taitavien oppaiden välityksellä. Kiitos myös kirjailija Anneli Kannon, jonka kirja "Rottien pyhimys" on herättänyt suurta kiinnostusta, kuten sen pohjalta tehty saman niminen näytelmä Hämeenlinnan teatterissa. Velinmatkat tekee sinne matkan 21.3 ja 4.4.Katso osiota kulttuurimatkat, kiitos. Matkan kruunaa Lepaan puutarhamyymälän erinomainen kevytlounas ja mahdollisuus ostaa laadukkaita viinejä ja muita Lepaan tuotteita kotiin vietäväksi.

bottom of page