Evita musikaali Seinäjoella

Matka-ajankohta on 21.11.2020 ja hinta on 180€. Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta kotiovelta Seinäjoelle ja takaisin, lipun esitykseen, lounaan Juustoportissa ja kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan. Paluumatkalla tarjoillaan juhlajuomaa autossa. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan. Matkaa tehdään tilavalla pikkubussilla.


Evita on musikaali naisesta, joka oli rakastettu ja vihattu, palvottu ja solvattu - todempana kuin koskaan aiemmin Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä! Evitan roolissa Helena Rängman. Chen roolissa Marko Maunuksela.

Historiassa on harvoin ollut niin rakastettua ja vihattua henkilöä kuin Eva Duarte de Perón eli Evita (1919–1952), Argentiinan presidentin Juan Perónin puoliso.

Tuomas Parkkisen ohjaama musikaali kertoo tarinan sekasortoisessa Argentiinassa tytöstä,  joka lähtee ei-mistään ja kohoaa Argentiinan henkiseksi johtajaksi. Hän lupaa ottaa rikkailta ja antaa köyhille.

Ristiriitaisista piirteistään huolimatta Evasta tuli jo elinaikanaan kansan silmissä pyhimys, jonka kulttiin liittyi piirteitä Jumalan äidin palvonnasta.

Musikaalissa soi Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen tunnetuin musikaalinumero Don’t Cry For Me Argentina, Kyyneleet pois Argentiina.

evita_1.png
evita_2.png