Giuseppe Verdin Aida Savonlinnassa

Matka-ajankohta on 12.7.2022 ja hinta kahden hengen huoneessa on 335€. Hintaan kuuluu kuljetukset Savonlinnaan, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkalla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkan aikana autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvi / tee.

 

Ajankohtainen tarina valloittajasta ja orjuutetusta, kipeistä valinnoista isänmaan ja rakkauden välillä. Kesän uutuus keskittyy Aidan tarinaan, hänen tunteisiinsa ja kokemuksiinsa. Ohjaaja Philipp Himmelmannin sanoin: ”Hän uhraa itsensä rakentaakseen uutta ihmisyyttä. Sota ei häntä tapa eikä haavoita.”

Verdin suuri klassikko puhuttelee syvemmin kuin ehkä koskaan ennen. Tunnemme epävarmuuden, hämmennyksen ja yksinäisyyden vaikutukset jokaisessa solussamme. Teoksella on myös erityinen rooli Oopperajuhlien historiassa. On upeaa, että kahden hiljaisen kesän jälkeen Oopperajuhlat avaa juuri uusi Aida.

Ensi-illassa Aidana laulaa yhdysvaltalainen sopraano Michelle Bradley, jota kehuvat nyt kaikki. Oopperamedia OperaWirelle hän on ”upea verdiaani”, ”kaiken ytimessä” ja ”sensaatiomainen”. Michelle Bradley on hurjassa kansainvälisessä nousukiidossa ja nähdään Oopperajuhlilla hyvin kiinnostavalla hetkellä uraansa. Hänen kanssaan pääroolissa vuorottelee Helena Juntunen ja muissa rooleissa vierailevat mm. Agnieszka Rehlis, Ève-Maud Hubeaux, Gaston Rivero, Martin Muehlen ja Tommi Hakala. Michelle Bradley korvaa Aidan roolissa Adina Aaronin.

 

Tervetuloa tasokkaalle matkalle.