top of page

Romeo ja Julia Savonlinnassa

Matka-ajankohta on 3.7.2023 ja hinta kahden hengen huoneessa on 445€. Hintaan kuuluu kuljetukset Savonlinnaan, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkalla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkan aikana autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvi / tee.

    Je t’aime! Sua rakastan!

Romeo ja Julia on romanttinen ranskalainen ooppera täynnä suuria tunteita ja suurta rakkaudentäyteistä musiikkia.

Vaikka Faust on säveltäjä Charles Gounod tunnetuin teos, on Romeo ja Julia rakastetuin. Eikä ihme. Musiikki huipentuu duetto duetolta, ja yhtä vääjäämättömästi kehittyy kahden nuoren suhde.

Ohjauksesta vastaa nuoren polven palkittu ohjaaja Amy Lane, joka on Kööpenhaminan oopperafestivaalin taiteellinen johtaja. Hän sijoittaa Shakespearen alkuperäiset tapahtumat 1800-luvun lopun New Yorkiin, kaupungin varjoihin, joissa Capuletit ja Montaguet tappelevat valtiudesta. Vaaran tunteesta punoutuu kiinnostava jännite Gounod’n vuolasta musiikkia vasten.

Pääpareja on kaksi, supertähti Lisette Oropesa ja Frédéric Antoun sekä Marjukka Tepponen ja Antonio Poli.

 

Tervetuloa tasokkaalle matkalle.

Huom!! Ennen 1.5.2023 tehdyt varaukset eivät ole rahallisesti sitovia, mutta näin varmistat mukaan pääsyn. Koska Velin matkat ottaa mukaan vain yhdeksän ooperan ystävää.

Romeo1.png
Olavinlinna.png
IMG_20220528_175754.jpg
bottom of page