top of page

Kuutti Lavonen Didrichsenissä ja Hietaniemen hautausmaa

Matka-ajankohta on 19.8. ja hinta on 150€/hlö.

Hinta sisältää kuljetuksen kotiovelta Tampereen seudulta Helsinkiin ja takaisin, kahvin / teen ja pikkupurtavat autossa menomatkan aikana, lounaan ja lipun näyttelyyn sekä kuljettaja/oppaan palvelut ja opastuksen hautausmaalla.

Didrichsenin taidemuseo esittelee Kuutti Lavosen uusinta tuotantoa ja taiteilijalle tärkeitä teoksia vuosien varrelta. Näyttelyssä kulttuuri- ja taidehistoria, henkilökohtainen ja koettu punoutuvat yhteen. Klassisesta ja kristillisestä kulttuuriperinnöstä ammentavat renessanssin ja barokin kuva-aiheet heijastuvat ja tulevat uudelleentulkituiksi Lavosen suureellisessa tuotannossa.

Museosta lähdettyämme suuntaamme Hietaniemen hautausmaalle. Tämä Suomen ehkä merkittävin hautausmaa on perustettu vuonna 1829 ja sinne on haudattu huomattavan paljon Suomen historian merkkihenkilöitä 1820-luvulta alkaen, mukaan luettuina useimmat edesmenneet tasavallan presidentit.

 

Näiden kahden kohteen välissä nautimme ravintola Perhon buffetpöydän antimista. Tammerkosken maisemiin palailemme kello viiden aikaan. Tervetuloa.

Kuutti_1.png
Hietaniemi_1.png
bottom of page