top of page

Nokia

.                                                                                     

Tarina jättiläisen noususta ja tuhosta.

Matkan ajankohta on 10.11.2023. Kello 19.00 alkavaan esitykseen lähdetään Tampereelta viimeistään klo 14.00. Kaikkihan on haettu kotiovelta jo ennen sitä. Matkan hinta on 150€ ja se sisältää lipun esitykseen, ruokailun ja jo mainitun haun kotioveltasi sekä opas/kuljettaja FM Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan.  Matkaa tehdään Velinmatkojen nykyaikaisella erittäin tilavalla 9-paikkaisella pikkubussilla.

 

Nokia on tarina, jonka me kaikki tiedämme, mutta harva oikeasti tuntee – on rakentunut kansallisessa alitajunnassamme yhdeksi suurista suomalaisista nykymyyteistämme. Se on eeppinen kertomus siitä, kuinka maailma valloitettiin ja sitten menetettiin.

Vaasan kaupunginteatterin tulkinta Sami Keski-Vähälän näytelmästä on karnevalistisin keinoin kerrottu tarina Nokian noususta ja romahduksesta. Se on kertomus suuresta suomalaisesta nykymyytistä, joka paisuu näyttämöllä lähes kalevalaisiin mittoihin, kun Jorma Ollilan ja hänen sankarijoukkonsa lähtevät rakentamaan modernia Sampoa.   Tervetuloa mukavaan porukkaan!

bottom of page