top of page

Vie meren tuoksuun

Ajankohta on 6.5.2022

Matkan alustava hinta 150€

Hintaan kuuluu kuljetukset Tampereen seudulta Poriin ja takaisin, lipun esitykseen ja kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan ja pienen väliaikatarjoilun. Mennessä ja tullessa pidämme taukoja tarpeen mukaan.

Aaltojen liplatus ja vaimeat lokkien äänet rikkovat hiljaisuuden. Erik istahtaa rantakivelle, korjatakseen rikkinäistä katiskaa. Vierellään hänellä on pieni kaunis puinen uurna. Uurnassa lepää Erikin rakas vaimo Elsa, jonka maallinen vaellus on juuri päättynyt. Leskeksi jäänyt Erik alkaa muistella hänen ja Elsan kaunista rakkaustarinaa, sen muistorikkaita ylä- ja alamäkiä.

Vie meren tuoksuun on musiikillinen tarina rakkaudesta ja elämän rajallisuudesta. Dramatisoitu konsertti vie katsojat meren äärelle Lasse Mårtensonin unohtumattomin sävelien siivittämänä. Saaristomiljöö luo puitteet elämän myötä- ja vastatuulille. Konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita, joihin lukeutuvat mm. Myrskyluodon Maija, Laiskotellen ja Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.

Konserttia säestää Henrik Wikströmin johtama viisihenkinen orkesteri ja näyttämaöllä nähdään koko Porin Teatterin ensemble, jota tähdittää vierailija Ami Aspelund!

bottom of page