top of page

Amadeus Lappeenrannassa

Matkan ajankohta on 13-14.5.22. Hinta on 355€ / hlö 2hhuoneessa ja 1hhuonelisä on 45€. Hintaan kuuluu kuljettaja/oppaan palvelut koko matkan ajan, haku tietysti kotiovelta Tampereella, majoitus aamiaisella 2hhuoneessa hotelli Patriassa Lappenrannan linnoituksen vieressä, kuljetuksen teatteriin sekä ruokailun menomatkalla Lemin Särä ravintolassa ja paluussa Kausalan matkakeitaalla. Ostostoppi mennessä Iitin tilatorilla jos on avoinna, sekä paluupäivänä käynti Saimaan kanavalla ja rajamarketissa.

Amadeus

Peter Shafferin Amadeus on pakahduttava ja inhimillinen tarina klassismin ajan säveltäjistä Antonio Salierista ja Wolfgang Amadeus Mozartista sekä 1700-luvun lopun Wienin hovista juonitteluineen. Suuren näyttämön tuotannossa on mukana miltei koko Lappeenrannan kaupunginteatterin oma näyttelijäkaarti sekä avustajia. Esityksessä soi otteita Mozartin ihanasta musiikista.

 

Päiväohjelma:

 

13.5. Kun kaikki ovat haetut kotoaan niin hurautetaan  Lappeenrantaan. Matkalla tehdään tarpeellisia pysähdyksiä ja lounas nautitaan Lemissä, särän ääressä. Perillä Lappeenrannassa majoitutaan hotelli Patriaan, josta kuljetus mennen tullen teatteriesitykseen..

14.5. Aamiaisen jälkeen käymme Imatran kanavalla ja  rajamarketissa, josko on enää auki Ennen kotimatkaa voit halutessasi nauttia vielä vienerin ja kahvin Lappeenrannan linnoituksen majuripuodissa. Kotimatkaa Tampereelle tehdään joutuisasti, kuitenkin ruokaillen Kausalan matkakeitaalla.

Lappeenranta3.png
bottom of page