top of page

Sylvi - Ensimmäinen Nainen

Matkan ajankohta on 16.11.2023. Kello 19.00 alkavaan esitykseen lähdetään Tampereelta viimeistään klo 16.30. Kaikkihan on haettu kotiovilta ennen sitä. Matkan hinta on 120€ ja se sisältää lipun, väliaikatarjoilun ja jo mainitun haun kotioveltasi sekä opas/kuljettaja FM Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan. Matkaa tehdään Velinmatkojen 9- paikkaisella nykyaikaisella ja erittäin tilavalla pikkubussilla.

Porin kaupungin teatteri esittää tarinen Sylvi Kekkosesta, Naisesta, jonka julkinen rooli kätki taakseen monitahoisen ihmisen.

Sylvin ystävä, kuvanveistäjä Essi Renvall, tuskailee ateljeessaan Sylvin muotokuvan kanssa. Miten kuvata naista, joka on samaan aikaan ujo ja rohkea, lempeä ja pisteliäs, turvallisuushakuinen emo ja kapinallinen feministi.

Muotokuvan ääreltä käynnistyy Sylvin, presidentti Urho Kekkosen puolison, elämän käännekohtien kautta etenevä matka, jossa liikutaan rakkauden, uskollisuuden ja uskottomuuden, taiteilijan kutsumuksen ja Suomen poliittisen lähihistorian pyörteissä omaa reittiä vimmatusti etsien. Tervetuloa hyvään seuraan

Sylvi.png
bottom of page