top of page

Höyryä ja romantiikkaa Ruotsissa

Matka-ajankohta on 31.5-2.6.2019. Alustava hinta on 398€ / hlö 2hhytissä. Matkan hintaan kuuluu kaikki kuljetukset ja FM Veli Kilpisen palvelut ja opastus.

 

Tervetuloa romantiikan maailmaaan. Koet matkalla romanttisen risteilyn Mälare-järven aalloilla, Gripsholman linnan siintäessä rannalla. Tiedossa on kauniita maisemia ja mukavia ruotsalaisia ihmisiä. Tervetuloa naapurimaamme vehreisiin maisemiin.

Laivamatka yli 100-vuotta vanhalla höyrylaiva Ejdernillä yli kauniin Mälare-järven Marienfrediin on ikimuistoinen elämys. Perillä Mariefredissa 3½ tunnin purjehduksen jälkeen sinua odottaa jokavuotinen höyrypäivä, jolloin koko idyllinen pikkukaupunki on täynnä tapahtumaa. Voit nauttia monenmoista syötävää ja juotavaa kaupungin  pikkukaduilla olevista kojuista ja kahviloista. Voit myös tehdämatkan aidolla höyryjunalla pitkin kapearaiteisia kiskoja lähikylään ja takaisin. Kaikki on kuin tunnetussa Eemeli sarjassa. Voit myös kierrellä omatomisesti Gripsholmin linnassa Ruotsin arvokkaimpia maalauskokoelmia ihastellen. Paluumatkalle Tukholmaan lähdemme hyvissä ajoin ehtiäksemme tuttuun Ruotsin laivaamme.

Alustava päiväohjelma
1 Päivä
Lähtö Tampereelta kohti Turun satamaa ja Tukholmaa. Laivamatkaan kuuluu hytti.

 

2 Päivä Tukholman satamaan päästyämme ajamme Södertäljeen jossa nautimme aamiaisen. Tämän jälkeen astumme höyrylaivaamme Södertäljen satamassa. Päästyämme perille noin kolmen tunnin surruttelun jälkeen voit halutessasi tutustua Gripsholman linnan taideaarteisiin tai tehdä höyryjunalla ajelun. Aikaa jäänee myös kierrellä höyryfestivaaleilla ja maistella torikojuista paikallisia herkkuja. Illaksi saavumme bussillamme taas Tukholmaan, astumme laivaan ja majoitumme hytteihin.

3 Päivä Turkuun saavuttuamme hurautamme saman tien Tampereelle.

Hoyry03.png
Hoyry02.png
Hoyry01.png
bottom of page