Giacomo Puccini
Tosca
Savonlinnassa

Matka-ajankohta on 9.7.2022 ja hinta kahden hengen huoneessa on 335€. Hintaan kuuluu kuljetukset Savonlinnaan, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkalla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkan aikana autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvi / tee.

 

”Jos ikinä saat mahdollisuuden nähdä Ludovic Tézierin Scarpian, tartu siihen”, kehottaa kansainvälinen musiikkimedia. Kesän solistivieras, baritoni Ludovic Tézier on paitsi maailman paras poliisipäällikkö Scarpia – roolissaan viheliäisen taitava hyväksikäyttäjä ja manipulaattori – myös todella suuri nimi oopperanäyttämöillä.

 

Miina-Liisa Värelälle ennustetaan huomattavaa kansainvälistä huippu-uraa. Hän on menestyksen kynnyksellä. Parikseen hän saa Metropolitanin, Royal Operan ja Baijerin valtionoopperan vakiovieraan, tenori Matthew Polenzanin, jolle Cavaradossin rooli on odotettu debyytti.

”Tosca putoaa viereemme kerta toisensa jälkeen, vaikka ensimmäisestä hypystä muurilta on yli sata vuotta ja kaksisataa metriä. Hän näyttää muuttuvan ajan mukana ja jaksaa aina vain kiihdyttää ja järkyttää ihmismieliä”, sanoo ohjaaja Keith Warner. Raivoisan mustasukkaisuuden vyyhti pitää otteessaan, ja Puccinin pakottomasti soljuva musiikki paljastaa rakkaudessaan uhattujen todelliset tunnot. Ooppera oli Puccinille se tunteiden ja haaveiden maailma, jossa vielä kuolettavasti haavoittuneenkin laulu jatkuu viimeiseen hengenvetoon saakka.

Tervetuloa tasokkaalle matkalle.