top of page

W. A. Mozartin Taikahuilu

Matka-ajankohta on 19.7.2023 ja hinta kahden hengen huoneessa on 445€. Hintaan kuuluu kuljetukset Savonlinnaan, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkalla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkan aikana autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvi / tee.

Savonlinnan Taikahuilu täyttää 50 vuotta! Rakastettu esitys on kasvattanut oopperasukupolvia näyttämöllä ja katsomossa. Mikä on tämän Taikahuilun salaisuus?

Taikahuilu on satu ja laulunäytelmä, se on myös koominen ja sydäntäsärkevä, kiihkeä ja dramaattinen, harras, leikkisä, kansanomainen ja jalostunut. Rikas henkilögalleria tarjoaa kerroksia tulkinnoille, ja tarina puhuttelee yhä. 50-vuotisjuhlaesityksiin August Everdingin alkuperäistä ohjausta on hiukan uudistettu.

Esitystä pidetään erityisen onnistuneena johdatuksena oopperan maailmaan. Rooleissa nähdään suomalaislaulajien kärkijoukkoa.

Legendaarinen lavastetaiteilija Toni Businger tutustui Olavinlinnaan ensimmäistä kertaa 1970-luvun alussa – soutuveneellä talvella. Hän inspiroitui linnasta, vaihtoi Sarastron leijonat Savonlinnan mustiin pässeihin ja loi ajattomat kehykset Mozartin satumaailmalle. Savonlinnaan hänet toi Martti Talvela.

On jännittävää kokea Taikahuilu taas.

 

Tervetuloa tasokkaalle matkalle.

Huom!! Ennen 1.5.2023 tehdyt varaukset eivät ole rahallisesti sitovia, mutta näin varmistat mukaan pääsyn. Koska Velin matkat ottaa mukaan vain yhdeksän ooperan ystävää.

taikahuilu1.png
taikahuilu2.png
IMG_20220528_175754.jpg
bottom of page