top of page

Savonlinnan oopperan juhlakuoro

Matka-ajankohta on 24.7.2022 ja hinta kahden hengen huoneessa on 395€. Hintaan kuuluu kuljetukset Savonlinnaan, majoitus kesähotelli Vuorilinnassa Savonlinnan Casinon yhteydessä, lipun esitykseen ja opas / kuljettajan palvelut koko matkan ajan. Ajomatkalla pidämme taukoja tarpeen mukaan. Menomatkan aikana autossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää ja kahvi / tee.

 

Oopperajuhlakuoro tunnetaan musiikillisesta iskukyvystä ja vahvasta läsnäolosta näyttämöllä. Useimmat sen jäsenistä ovat ammattilaisia tai laulajiksi opiskelevia nuoria Suomesta ja maailmalta. Siksi myös kuoron sointi on erityisen raikas.

Juhlakonsertissa Olavinlinnassa pysähdytään tämän vaikuttavan 80-henkisen soittimen äärelle. Konsertti on samalla kunnianosoitus Oopperajuhlakuoron pitkäaikaiselle kuoronjohtajalle Matti Hyökille. Hän on kuoromusiikin uranuurtaja ja kuoronjohdon emeritusprofessori, joka on johtanut suomalaisia laatukuoroja 50 vuotta. Yhteistä matkaa Oopperajuhlakuoron kanssa on kuljettu vuodesta 2008. Nyt Hyökin kauden päättyessä festivaalilla aloittaa uusi kuoromestari.

On aika laulaa yhdessä vielä kerran.

Ohjelmassa on Anton Brucknerin kuusiosainen messu, joka pohjaa vanhaan gregoriaaniseen lauluun. Väliajan jälkeen luvassa on yllätyksellinen kavalkadi kuoroklassikoita ja oopperanumeroita. Kuoroa ja puhallinyhtyettä johtaa Matti Hyökki. Mukana juhlassa on kysytyin tenorimme maailmalla, Tuomas Katajala

Tervetuloa tasokkaalle matkalle.

bottom of page