top of page

Aariaa ja oopperaa Veronassa kesällä 2020

Matkan ajankohta 6-8.7.2020 ja hinta vain 898€/hlö. Hintaan sisältyy huoneistomajoitus aamiaisella Veronan vanhassa kaupungissa Arenan läheisyydessä ihanassa keskiaikaisessa rakennuksessa, hyvät paikat kahteen esitykseen Veronan areenalla, lennot Helsinki-Munchen-Verona ja takaisin ja opas F.M. Veli Kilpisen palvelut koko matkan ajan. Lisämaksusta Tampere-Hki-Tampere kuljetus.

Alustava matkaohjelma:

Matkaan lähdemme kotiovilta aamulla Tampereen seudulta suuntana Helsinki-Vantaan lentokenttä. Kuljetus on lisämaksullinen ja maksaa 50€/hlö. Helsingistä ja muualta kuin Tampereen suunnalta matkaan tulijoiden tulee olla kentällä klo.11.00. Lento lähtee klo. 12.55.

Alustava päiväohjelma:

1 päivä  Lufthansan lento lähtee puoliltapäivin kohti Veronaa, mutta matkalla on mukava tauko Munchenissä. Veronaan saavumme neljän aikaan iltapäivällä ja hurautamme takseilla suoraan hotelliimme päivänokosille. Illalla klo. 20.45 alkaa Placidio Domingon ainutlaatuinen konsertti Veronan roomalaisaikaisella Areenalla. (hänhän on toiseksi viimeinen kolmen tenorin maailman kuulusta triosta).

2 päivä

Nautittuamme aamiaisen lähdemme jalkaisin tutustumaan Veronaan ja tietysti visiteeraamme Julian parvekkeen juurella ja ehkä myös hänen haudallaan. Lopuksi halukkaat voivat nauttia pizzan, pastan tai mukavan viiniannnoksen tykötarpeineen. Illalle palaamme eiliselle areenalle ja keskitymme orjien kuoron esitykseen Nabucco-oopperassa.

Illan vielä ollessa suhteellisen nuori palaamme hotelliimme nukkumaan.

3 päivä

Herkullisen italialaisen aamiaisen jälkeen luovutamme isot huoneistomme ja lähdemme klo.11.00 kohti Veronan lentokenttää ja kotimatka alkaa. Helsinkiin saapunemme  klo.19.00. Halukkaille on suora bussikyyti Tammerkosken maisemiin. (55€/hlö.)

Tervetuloa nauttimaan ehkä Placido Domingon viimeisestä konsertista sekä Nabucco oopperan tunnelmasta, satumaisesta ruoasta, jäätelöstä, cappucinosta ja muista Italian keittiön herkuista asiantuntevan oppaasi F.M. Veli Kilpisen seurassa.

Verona-01.png
Verona-02.png
Verona-03.png
Verona-04.png
bottom of page