Vieraskirja on tarkoitettu matkakertomuksille ja terveisille matkatovereille.

Palautteet suoraan Velin matkoille voit lähettää yläpalkissa olevan yhteystiedot osion kautta.

 

 

Otsikko *
Nimi *
Viesti *
   
 

Raila Nokialta: Helsingin matka

Ensimmäinen kohteemme oli kauniisti remontoitu eduskuntatalo.Opas esitteli meille upeat pylvässalit, kauniit marmoriportaikot ym. ja tietenkin hienon istuntosalin, vaikkakin tällä kertaa ilman edustajia. Mielenkiintoinen oli myös vierailu Mannerheim-museoon, joka on ollut hänen kotinsa. Alkuperäinen kalustus, runsas esineistö, valokuvat, taide-esineet, kunniamerkit ym. hänen pitkän elämänsä ajalta olivat nähtävissämme. Erinomainen opas kertoi kattavasti hänen julkisesta sekä yksityisestä elämästään. Päivän kruunasi maittava lounas Cafe Ursulassa. Oli myös ihana tavata Egyptin-matkojen ystäviäni ja uusia Velin matkalaisia. Kiitos Veli taas uudesta ja erilaisesta matkasta!Smile

perjantai, 06 huhtikuu 2018

Taina Kettunen: Valamon Luostari 29.3_2.4 2018

Voi Veli. minkäläisen Pääsiäisen järjestit. Oli juhlaa. oli ruokaa, oli mukavaa yhdessä oloa.Kaikki meni nappiin. Sain kaikki mitä odotin, enemmänkin. Tähän voisin sanoa, Ystävä on parasta mitä annat itsellesi. RK. Taina Lempäälästä.

torstai, 05 huhtikuu 2018

Rakel, Leena, Tarja, Sirpa ja Liisa: Valamon pääsiäinen 29.3-2.4.18

Kolmas kerta viettämässä pääsiäistä Valamossa Velin matkojen mukana nauttimassa luostarin rauhasta ja upeasta talvisäästä. Toivottavasti ensi vuonna uupuneena uudestaan tänne rauhoittumaan. Kiitos Veli.

keskiviikko, 04 huhtikuu 2018

Kirsi, Sami ja Noora: Siwa 4-15.3.2018

Pyramidit, Saharan dyynit ja ihanat lähteet, simpukat ja korallit keskellä aavikkoa, Siwan keidas, Villa Aleksanteri, Kleopatran allas, suolajärvet ja auringonlaskut, aasiajelut jne. Hienoja kokemuksia ja elämyksiä hyvin järjestetyllä reissulla. Hienosti suunnitellut aktiviteetit ja monipuolisesti nähtävää koko reissulle.

Kiitoksia Irenen viestiä mukaellen koko matkaporukalle ja kiitokset järjestelyistä Veli, Abdallah, Feta, Alb ja Hassan!

tiistai, 27 maaliskuu 2018

Perro: Ähtärin pandat ja Tuurin kauppa 25.3.

Nopeat elävät, hitaat nauttivat. Kiitokset kivasta matkasta.

Sauli Salomaa, Sirkku Lundell, Tuula Tirkkonen, Helena Nienstedt, Ulla-Maija Laurila ja Seija Lehtonen.

maanantai, 26 maaliskuu 2018

Irene Hoffrén: Siwa 4.3-15.3.2018

Kiitos ihanasta Siwan reissusta, oli todella rentouttava ja hauska loma,viimein kun uskalsin lähteä yksin, kun rakkaani ja matkatoverini nukkui ikiuneen 2 vuotta sitten pitkällisen sairauden jälkeen ja linnottauduin vaan kotiin murehtimaan. Kiitos ihanasta matkaseurasta Jyrki Kirsti Sami Kirsi Noora ja huonetoverini Katri sekä Veve tiedätte ketä tarkoitan työmies vailla vertaaWink ja tietenkin Veli itse KIITOS ja ihanat pojat Älp ja Feta sekä meidän kokki Hassan, jonka hermot meinas mennä meidän ruokavammaisten kanssa. Abdallah ihana mies kyyditsi meitä reissuille ja piti huolta että pysyttiin tallellaSmile

maanantai, 19 maaliskuu 2018

Irwin villit vuodet: musiikin ystävä

Hieno matka Lappeenrantaan päättyi eilen 17.3. Mennessä nautittiin kahvit, leivät ja pullat Velin matkojen pikkunyssessä. Syötiin vatsat täyteen Lemin Särässä ja kostukkeeksi Velin matkat tarjosi vielä kouhuviiniä. Linnoituskahvila Majorskassa kahviteltiin ja uitiin Lappeenrannan kylpylässä. Illalla mentiin herkkään esitykseen Irwinin ja Vexin elämästä Lappeenrannan kaupunginteatteriin. Seuraavanaa aamuna käytiin ostoksilla Rajamarketissa ja Saimaan kanavalla. Paluumatkalla syötiin matkakeitaassa ja herkuteltiin pääsiäismakuja Iitin tilatorilla. Kiitos musiikista, tunnelmasta matkaseuralle ja Velille itselleen.

sunnuntai, 18 maaliskuu 2018

Laura: Ähtäri

Veikeät nuo meidän pandat,

Velin myötä koin sen.

Ja Kyläkauppa - lähes ihme,

poistuin sen siisteyttä ihaillen.

 

Kiitellen Laura

torstai, 01 maaliskuu 2018

Ritva, Marketta, Leena, Rakel ja Liisa K...: Ähtärin pandat ja kyläkauppa Tuurissa

Mukava reissu kipakassa pakkasessa, kiitos Velin matkat. Lähtekää muutkin tälle hienolle matkalle Velin kyydissä.

keskiviikko, 28 helmikuu 2018

Pandat ja Tuurin mahtava kauppa 26.2: Eero ja Lilian

Kiva reissu ja pandat söpöjä. Kiitos matkaseuralle ja tietty Velille.

tiistai, 27 helmikuu 2018