Höyryä ja romantiikkaa Ruotsissa

20170603 083713

Matka-ajankohta 1-3.6.2018. Matkan hinta on 398€ / hlö 2hengen hytissä. Matkan hintaan kuuluu kaikki kuljetukset, aamiainen Södertäljessä ja FM Veli Kilpisen palvelut ja opastus. Näet Gripsholman romanttisen linnan Mälare-järven rannalla, jossa on Ruotsin merkittävimmät taideaarteet. Tervetuloa naapurimaamme vehreisiin ja vauraisiin maisemiin. Laivamatka yli 100-vuotta vanhalla Ejdern höyrylaivalla Södertäljen kaupungista yli kauniin Mälare-järven Marienfrediin on ikimuistoinen elämys. Noin 2 tunnin purjehduksen jälkeen sinua odottaa jokavuotinen höyrypäivä Marienfredissä, jolloin koko idyllinen pikkukaupunki on täynnä tapahtumaa. Voit nauttia monenmoista syötävää ja juotavaa kaupungin  pikkukaduilla olevista kojuista ja kahviloista. Halutessasi voit nousta aidon höyryjunan kyytiin ja matkata pitkin kapearaiteisia kiskoja lähikylään ja takaisin. Kaikki on kuin tunnetussa Eemeli-sarjassa. Gripsholmin linnassa jokainen saa kierrellä itsekseen. Paluumatkalle Tukholmaan lähdemme hyvissä ajoin ehtiäksemme Turun laivaan Tukholmassa.

HRR 01

Alustava päiväohjelma:

1 Päivä Lähtö Tampereelta kohti Turun satamaa. Astumme laivaan ja mojoitumme hytteihin.

2 Päivä Tukholman satamasta lähdemme Södertäljeen, jossa nautimme aamiaisen ja astumme laivaan joka vie meidät Mälasea pitkin Marienfredin kaupunkiin. Perille päästyämme voit tutustua Gripsholman linnan taideaarteisiin tai tehdä ajelun höyryjunalla. Sinulle jää mukavasti aikaa kierrellä vielä höyryfestivaaleilla ja maistella torikojuista paikallisia herkkuja. Illaksi saavumme bussillamme Tukholmaan, jossa astumme laivaan ja majoitumme hytteihin.

3 Päivä Turkuun saavuttuamme hurautamme saman tien Tampereelle. Halukkaat voivat nauttia aamiaisen vaikka abc Auran kohdalla.

20170603 111831

TEE ALUSTAVA MATKAVARAUS